– Vår eneste klassespiss

Harry Redknapp tar Wayne Rooney i forsvar etter at det har blitt stilt spørsmål om angriperen er god nok.

Publisert Sist oppdatert

Harry Redknapp var den heteste kandidaten til å ta over som England-manager etter at Fabio Capello ga seg. Jobben ble imidlertid gitt til Roy Hodgson og derfor må QPR-sjefen nøye seg med å kommentere landslagets innsats i VM-kvalifiseringen.

I sin spalte i The Sun skriver Redknapp at det er vanskelig å ta med seg noe fra fredagens 8-0 slakt fordi San Marino er så svake at de ikke engang hadde overlevd i engelsk Conference.

– Han mistet den aldri. En spiller som ham gjør aldri det.

– Rooney er en topp, topp spiller. Jeg har sagt i lang tid at han er vår eneste virkelige verdensklasseangriper. Han ble satt på benken i én kamp for Manchester United nylig mot Real Madrid av taktiske grunner og så blir han avskrevet?

– Aldri i verden. Hvis dette var en av hans roligere kamper er det forståelig. Det må ha vært vanskelig for alle England-spillerne å løfte seg.

Redknapp kommenterer også sagaen som har utspilt seg rundt Rio Ferdinand den siste uken etter at han takket nei til Roy Hodgsons landslagsuttak.

– I en ideell verden ville jeg tatt ham ut (igjen) fordi jeg mener han er vår beste midtstopper. Men det er Roy Hodgsons avgjørelse og det er så mye som pågår med Rio. Hvem vet om han vil spille for England mer?

– Likevel tror tror jeg ikke dette har påvirket managerens autoritet. Rio er ikke den eneste som har gjort dette. Hvor mange ganger har vi ikke sett at spillere plutselig finner grunner til å ikke være på landslaget?

– Det vil bli gitt grunner som skader eller manglende fysisk form, og så er de plutselig klare for klubbene deres igjen et par uker senere. Vent til neste helg og se. Ikke bare de engelske, men alle landslagsspillere.

– Men bare Rio vet om han fortsatt vil spille for England. Det er den avgjørende faktoren her.

Powered by Labrador CMS