– Vi må angripe dem!

Harry Redknapp lover United kamp om poengene.

Publisert Sist oppdatert

QPR-manageren innrømmet på dagens pressekonferanse på Loftus Road at hans nyopprykkede mannskap står overfor en tøff oppgave mot et United-lag som trolig vil stille med flere nye fjes på søndag ettermiddag.

Ángel Di María, Radamel Falcao, Marcos Rojo, Daley Blind og Luke Shaw, er mulige debutanter for Louis van Gaals rødtrøyer, som – i hvert fall på papiret – har styrket seg kraftig siden sist.

Redknapp var likevel ikke i tvil om at det er mulig å komme seg fra Old Trafford med poeng – enten det nå blir ett eller tre.

– Vi må bare dra opp dit godt forberedt. Så må vi sørge for å jobber hardt og gi dem kamp, sa den fargerike 67-åringen. Han vedgikk at laget hans må gjøre det langt bedre enn i forrige bortekamp, da det ble fire baklengs og ingen motsatt vei mot Tottenham på White Hart Lane.

– Sånn kan vi bare ikke fremstå, sa han, og søkte isteden lyspunkter fra det påfølgende møtet med Sunderland (1-0).

– Ja, den var jeg storfornøyd med. Nå må vi ta med oss det til søndagens kamp og gjøre et skikkelig forsøk. Det er helt opp til oss selv å gi alt vi har.

Queens Park Rangers v Hull City - Premier League
RIO FERDINAND – vemodig gjensyn med en stor forsvarsspiller.

Tre mulige debutanter – og Rio

I likhet med sin managerkollega Louis van Gaal, har også Redknapp noen drevne debutanter på lur. Brasilianeren Sandro, kroaten Niko Kranjcar og chileneren Eduardo Vargas er alle aktuelle for en plass i startelleveren. Mest interessant fra et United-perspektiv, blir likevel Rio Ferdinands tilbakekomst.

– Jeg ber bare om at Rio går utpå og spiller slik han alltid har gjort det, sa Redknapp, i håp om å få full uttelling for hans enorme rutine.

Men Redknapp vet godt at det ikke alltid er nok med rutinerte spillere. Som han sa det:

– Vi vet jo alle at Van Persie kan klinke ballen opp i krysset fra 30 meter med venstrefoten sin.

Powered by Labrador CMS