– Han kommer ikke til å vinne

Harry Redknapp tror ikke at Louis van Gaal vinner noe, dersom United ikke henter flere toppspillere.

Publisert Sist oppdatert

I Manchester er optimismen stor foran den kommende sesongen, og etter at Luke Shaw og Ander Herrera er hentet inn, tror mange at laget vil være langt sterkere enn det var forrige sesong.

Langt fra et topplag

Men ikke alle er like sikre. Harry Redknapp mener fortsatt at Uniteds tropp er langt unna det nivået den var på under Sir Alex Fergusons tid, og at mye må gjøres, dersom de skal kjempe om ligagullet.

– Van Gaal har hatt gode resultater før, men de trenger spillere. Han er nødt til å hente inn fire-fem spillere, minst, for å få dem tilbake der de var under Sir Alex. Da vant de titler, men de ser ikke ut som et lag som kan gjøre det nå.

Må hente flere

Redknapp brukte de andre topplagene som eksempler på hvorfor United ikke kommer til å kjempe i toppen om de stiller slik troppen er i dag. Chelsea, Manchester City og Arsenal har alle forsterket allerede gode lag.

– Jeg ville absolutt ikke tippet på at de vinner serien neste sesong slik det er nå. Jeg tror ikke de kommer til å være med der, om de ikke plutselig trekker tre toppspillere opp av hatten.

– De kommer ikke til å bli like sterke som Chelsea og City. Jeg tror Arsenal har gjort en fantastisk signering i Alexis Sanchez, så de kommer nok også til å være nærmere. Ellers er det ganske åpent. Jeg hadde likt å se Liverpool få en god sesong til, men de har mistet en utrolig god Luis Suarez, som er umulig å erstatte.

Powered by Labrador CMS