Ryktesaker, uke 44

Denne spilleren skal igjen være i Uniteds søkelys.

Publisert Sist oppdatert

På united.no samler vi alle ryktene om spillerkjøp i én og samme sak.

Så kan de av dere som hater rykter, droppe den, samtidig som sidene våre ikke er fulle av rykter. Så kan dere som liker rykter holde dere oppdatert.

Tidligere rykter: Uke 42, Uke 41, Uke 40

Søndagens rykter

Det er en stille dag på ryktefronten, men caughtoffside.com har sett sitt snitt til å hevde at United igjen er interesserte i Borussia Dortmunds midtbanejuvel Mario Götze. Fergie skal mene at midtbanen ikke er kreativ nok, og ser på 19-åringen som den perfekte signeringen.

Unggutten sies å være verdsatt til £25 millioner, en sum Sir Alex skal være villige til å betale. Han må imidlertid vente seg konkurranse fra både Arsenal og Real Madrid, som begge sikler etter tenåringen.

Lørdagens rykter

Sky Sports hevder Manchester United er i ferd med å signere Andreas Pereira, som er ranket som et av verdens aller største talenter.

Den Brasil-fødte belgieren tjenestegjør for tiden i PSV Eindhoven, og som 15-åring skal han ha vært ønsket av alle storklubbene i Europa.

United.no følger saken…

Tabloidavisen The Daily Mail hevder Manchester United følger nøye med på Genoa-angriper Richmond Boakye, som for tiden er på utlån i Serie B-klubben Sassuolo.

Der har 18-åringen, fordelt på elleve kamper, funnet veien til nettmaskene ved seks anledninger. Genoa-eier Enrico Preziosi bekrefter langt på vei at Sir Alex Ferguson følger Boakye med argusøyne.

– Ja, United har allerede forespurt om ham, sier han til Daily Mail.

Fredagens rykter

Schalkes trener sier til den tyske avisa Bild at det er uaktuelt å slippe Klaas-Jan Huntelaar – som skal være på Uniteds radar. Nederlenderen har scoret ti mål på 11 seriekamper denne sesongen, og har også nettet for i den tyske cupen, Europa League og for det nederlandske landslaget. Totalt står 28-åringen med 25 mål på de 23 siste kampene for Schalke og Nederland.

Ellers har amerikanske Brek Shea, som er blitt koblet til United, sagt at han skal trene med Arsenal i én måned etter at han har spilt to landskamper for USA i november. Det skulle vel også bety at det er tvilsomt om han kommer til å ende hos oss.

Torsdagens rykter

Avisen Click Manchester viser til såkalte «rapporter» når de i ettermiddag skriver at Manchester United har midtbanespiller Kwadwo Asamoah på blokka.

Asamoah tjenestegjør til daglig i Serie A-klubben Udinese, og ifølge den italienske avisen Gazzetta dello Sport, var United-representanter tilstede under Udineses møte med Fiorentina i forrige uke.

Asamoah beskrives som en boks-til-boks-spiller, og skal være verdsatt til £8 millioner. Kontrakten med Udine-klubben strekker seg frem til 2015.

Onsdagens rykter

Real Madrid-vingen Angel di Maria skal være i Uniteds søkelys. Det er talkSPORT som hevder dette, mens de støtter seg til italienske og spanske «rapporter». Den 23 år gamle argentineren har visstnok ikke vært helt seg selv etter sommerens anstrengelser i Copa America, og ifølge «rapportene» skal United-manageren ha gode sjanser til å få overbevist Real – og spilleren selv – om at et salg vil være til beste for alle parter. Prislappen på Di Maria skal visstnok være påtrykket £25 millioner. Samtidig, og ifølge samme kilde, skal Udineses Mehdi Benati ha uttalt følgende: – Jeg har skrevet under på en ny avtale med Udinese, men tror likevel at jeg forlater klubben til sommeren. Midtbanemann Benati har flere ganger tidligere vært nevnt i forbindelse med en overgang til Old Trafford.Manchester United forsøkte å hente Wesley Sneijder i sommer, men ifølge Sir Alex Ferguson nektet Internazionale å selge. Nå skal Milano-klubbens pipe ha fått en annen lyd. Det melder i hvert fall Click-Manchester.

Avisen skriver i ettermiddag at de blåstripede nå ønsker å selge midtbanemaestroen for å hente inn nye, yngre krefter på laget. Nederlenderen skal være tilgjengelig for en sum på 30 millioner pund, og Inter ønsker å erstatte Sneijder med en ny sentral midtbanespiller pluss en midtstopper.

Tirsdagens rykter

Harry Redknapp skal være villig til å bla opp 10 millioner pund for Rio Ferdinand og Michael Owen.

Redknapp har hatt enorme skadeproblemer i forsvar, og skal ha utpekt Ferdinand som transfertarget nummer en, melder caughtoffside.

Dimitar Berbatovs dager på Old Trafford kan være talte i januar. Erstatteren kan bli Schalkes Klas-Jan Huntelaar.

Hollenderen har vært koblet til United før, men valgte i stedet Real Madrid og AC Milan. Hos det spanske hovedstadslaget gikk mye på tverke, og Huntelaar hadde heller ingen lykkelig tid i Milano.

Nå er han imidlertid tilbake i scoringsform for Schalke, og gratisavisen Metro mener at han kan bli mannen som erstatter Dimitar Berbatov i januar.

En annen hollandsk spiss, Ricky van Wolfswinkel, har flere ganger vært aet til United. 22-åringen sier imidlertid at han ikke har noen planer om å forlate Sporting Lisboa de første to årene melder Talksport.

Powered by Labrador CMS