Manchester United v Athletic Bilbao - Pre-Season Friendly

– Maguire åpen for West Ham – økt optimisme rundt mulig overgang

Publisert Sist oppdatert

Harry Maguire har indikert at han er åpen for å gå til West Ham dersom klubben kommer til enighet med Manchester United om en overgangssum, skriver Evening Standard.

Mandag kveld kom rapportene om at West Ham har lagt inn et bud på midtstopperen på £30 millioner.

Enn så lenge virker lønnen å være en utfordring. Avisen skriver at West Ham ikke vil dekke ukelønnen hans på 190.000, men at det skal være et håp om at han kan komme til enighet med United om å angivelig hjelpe med å dekke den.

– Økt optimisme

Sky Sports-reporter Melissa Ruddy sier at det nå er mye mer optimisme rundt en Maguire-overgang, og at United fortsatt vurderer budet på £30 millioner.

United skal ha verdsatt 30-åringen til rundt £40 millioner, men det kan bli aktuelt med et kompromiss hvor klubbene møtes på midten til £35 millioner, muligens med bonuser inkludert.

Hun forteller videre at Erik ten Hag har gjort det klart at han er fornøyd med å beholde Maguire i troppen, men klubben vil ikke forhindre midtstopperen fra å dra for å få mer spilletid.

Hva med McTominay?

Ved siden av Maguire skal også Scott McTominay være aktuell for West Ham.

London-klubben skal nylig også ha kommet med et bud på skotten – også det på £30 millioner- som ble avslått.

Ruddy i Sky Sports sier at United har verdsatt McTominay til rundt £45 millioner pund, noe som gjør at West Ham per nå vurderer om de skal komme med et nytt og forbedret bud.

Et kompromiss kan også bli aktuelt der, men i så fall må det trolig en totalramme på rundt £40 millioner til.

Powered by Labrador CMS