maguire061122d

– Jeg kommer til å kjempe for å vinne plassen min tilbake

Publisert Sist oppdatert

Manchester United-kaptein Harry Maguire har fått mye kritikk etter sine prestasjoner for United, og har tidvis blitt latterliggjort på sosiale medier, men Maguire velger å se på det store bildet.

– Jeg er 29 år gammel, kaptein for Manchester United og jeg har spilt 52 kamper for landet mitt. Om jeg ser tilbake på karrieren min og setter alt i perspektiv, så lever jeg ut guttedrømmen. Jeg gjør alt jeg alltid ønsket å gjøre. I det neste stadiet av karrieren min ønsker jeg å begynne å vinne troféer, fastslår Maguire, ifølge The Times.

LES OGSÅ: Maguire hylles av sin stoppermakker: – Han har kommet inn til VM i toppslag

– Det siste året har vært vanskelig, og jeg har ikke spilt like godt som jeg gjorde de fem årene jeg hadde hatt på toppnivå før det, men i løpet av en karriere er det vel bare Cristiano og Lionel Messi som ikke har hatt en formsvikt.

Maguire tror det er sannsynlig at han kan få det igjen i løpet av karrieren, og legger til:

– Det handler om hvordan du slår tilbake fra det. En må holde seg fokusert, og beholde troen på seg selv.

hary2
HAR KLART SEG BRA I QATAR: Harry Maguire.

Å spille for England i mesterskap er noe som vanligvis har vært kjennetegnet av at spillerne føler på et voldsomt press – og Maguire vedgår at det er et press knyttet til det å spille VM-fotball for England – men kanskje er 29-åringen så vant til det fra klubblaget at det ikke blir noe problem for ham.

– Jeg er mye mer i det kritiske søkelyset i Manchester United. Alt jeg gjør blir analysert, alle pasninger jeg gjør blir analysert. Alle mål vi slipper inn er en forsvarsspillers feil. Det siste året i Manchester United var ikke godt nok. Ingen på laget spilte godt nok, og ingen ble hyllet etter sesongen. Denne sesongen har vært langt bedre.

Maguire har hatt gode enkeltkamper denne sesongen – men United-kapteinen har også hatt svake kamper, og har mistet plassen på laget.

Akkurat nå er det nemlig ikke tvil om at Raphaël Varane og Lisandro Martínez er Erik ten Hags foretrukne stopperduo.

Maguire er uansett fast bestemt på å ikke gi opp av den grunn.

– Jeg kommer til å kjempe for å vinne plassen min tilbake. Jeg var på turneringens beste lag i EM, så jeg vet hva jeg er kapabel til. Jeg har ikke lagt skjul på at det siste året har vært vanskelig, men jeg har alltid hatt stor tro på at jeg vil finne formen.

Lørdag spiller England EM-kvartfinale mot Frankrike. Vinneren av den kampen møter Portugal eller Marokko i semifinalen.

 

harry232
HAR MISTET PLASSEN PÅ LAGET UNDER TEN HAG: Harry Maguire.
Powered by Labrador CMS