– Alle kan se at avgjørelsene er feil

Publisert Sist oppdatert

Harry Maguire scoret Uniteds mål i hjemmetapet mot Sheffield United, men det var en mager trøst. I et intervju med rettighetshaver etter kampen vil ikke kapteinen skylde på dommeren, selv om han mener at dommeren gjorde feil i avgjørende situasjoner:

– Jeg vil ikke komme med unnskyldninger fordi vi skal ikke være avhengige av dommeravgjørelser for å få med oss tre poeng. Vi må heller stole på ferdighetene og talentet vårt. 

Maguire mener at hvis det var ett mål som burde ha stått i førsteomgang, var det United sitt annulerte mål:

– Det er hvert fall mer feil enn min. Det er uvirkelig egentlig. Jeg har ikke snakket med dommeren, men når han ser situasjonen på nytt skjønner han at han blåste for tidlig. Han blåste før ballen var i nettet og da kan ikke VAR gripe inn. 

BURDE VÆRT ANNULERT: Sheffield United sin første scoring.

Midtstopperen mener United forsvarte sin egen boks altfor dårlig gjennom kampen og spesielt på bortelagets andre mål:

– De var ikke i boksen vår ofte, men når de først er der må vi være våkne og lukte at det kan bli farlig. Han fikk stå i 16-meteren med ingen rundt ham. Skuddet går via en spiller og i mål, og det oppsummerer kvelden vår.

– Som jeg sa så vil jeg ikke komme med unnskyldninger angående dommeravgjørelsene, men det er jo feil. Det er noe alle kan se.

Nå handler det om å reise seg. Allerede lørdag skal United til London for å møte Arsenal.

– Når man taper en fotballkamp med denne klubben kommer man ned på jorda igjen. Selv om de er nederst på tabellen visste vi at de kunne skape farligheter, men vi burde selvfølgelig ha vunnet kampen. Hvis vi vil bli suksessfulle er vi nødt til å vinne sånne kamper. 

– Vi klarte ikke det, og nå handler det om å stå frem. Vi har en stor kamp på lørdag.

Powered by Labrador CMS