Manchester United v Athletic Bilbao - Pre-Season Friendly

– West Ham kommer ikke til å øke Maguire-budet

Publisert Sist oppdatert

Det har vært utvikling de siste dagene angående mulige spillersalg, og West Ham viser interesse for både Harry Maguire og Scott McTominay.

Foreløpig virker en Maguire-overgang å være mest sannsynlig, og den tidligere United-kapteinen skal også være åpen for en overgang til London-klubben.

LES OGSÅ: – Maguire åpen for West Ham – økt optimisme rundt mulig overgang

Det siste tirsdag kveld er at (West Ham-kjenner) Jacob Steinberg skriver at West Ham ikke kommer til å by mer enn 30 millioner pund for Maguire, men at de fortsatt håper å få signert 30-åringen. Det skal være David Moyes som er pådriveren for en Maguire-overgang.

Steinberg har omtalt et fellesbud på 60 millioner pund for Maguire og McTominay som har blitt avslått av United, som ønsker mer penger for begge spillerne. Angivelig skal United ønske 35 millioner pund for Maguire, og 45 millioner pund for McTominay, og klubbene er fortsatt i samtaler.

Når det gjelder McTominay, så kan Uniteds priskrav potensielt gjøre at de beveger seg videre til andre overgangsmål som James Ward-Prowse og Youssouf Fofana. Hvis United fortsetter å kreve mer enn 30 millioner pund for Maguire, så kan West Ham potensielt gå for Bayer Leverkusens Jonathan Tah eller Manchester Citys Taylor Harwood-Bellis.

Powered by Labrador CMS