Scott

– Vi burde avgjort før pause

Manchester United hadde 21 avslutninger mot mål før pause. Det er ny Premier League-rekord denne sesongen på én omgang.

Publisert Sist oppdatert

Det eneste som skilte lagene til pause var imidlertid Scott McTominays fulltreffer etter en 1. omgang der United sløste fælt med sjansene.

– Vi kunne scoret flere og manageren vil sikkert understreke det i garderoben, men vi har slått tilbake etter Newcastle-kampen, påpeker McTominay til BT Sports etter kampen.

martialraaa
TILBAKE MED SCORING: Anthony Martial og Marcus Rashford jubler etter 2-0-scoringen. Like etter måtte Rashford ut med skade, og det er uvisst hvor alvorlig det er.

Med 1-0 over Brentford og 2-0 over Everton, er utsiktene til Champions League straks mye lysere enn etter tapet mot Newcastle. At United fikk så mange sjanser som statistikken viste kom imidlertid ikke som en stor overraskelse på McTominay.

– Det var ikke så overraskende at det ble mange sjanser. Det handlet egentlig bare om å sette dem, smiler McTominay. 

Harry Maguire var tilbake på laget i dag og leverte en solid kamp i midtforsvaret. Uniteds kaptein er enig med McTominay om at oppgjøret på Old Trafford burde vært avgjort før pause.

– Det var en strålende 1. omgang, og vi burde avgjort kampen allerede da. Vi skapte sjanse på sjanse og det var litt skuffende at det bare stod 1-0 til pause. Vi visste at 2. omgangen ville bli annerledes, men vi styrte kampen og vant relativt  komfortabelt, sier Maguire.

– Vi var aggressive og angrepsvillige. Vi fulgte kampplanen og kom oss inn bak forsvaret deres mange ganger. Det er slik vi ønsker å fremstå på Old Trafford, legger kapteinen til.

Powered by Labrador CMS