victorhaa

Maguire og Lindelöf mot Burnley?

Publisert Sist oppdatert

Fotball-VM går nå inn i sin siste uke, med Kroatia, Marokko, Argentina og Frankrike som de fire gjenværende lagene.

Det betyr at det kun er Lisandro Martinez og Raphäel Varane av United-spillerne som er igjen i VM.

Samtidig er det mandag ni dager igjen til den første kampen etter VM-pausen, hjemme mot ligalederen i Championship, Vincent Kompanys Burnley, i 8. delsfinalen av ligacupen.

For tidlig for Martinez og Varane?

Alle de andre VM-spillerne er ventet tilbake til United-troppen senest noen dager før Burnley-kampen, men Martinez og Varane må i aksjon for Frankrike og Argentina i enten finalen eller bronsefinalen i VM neste helg.

Det er dermed ventet at de hviles mot Burnley, slik at de kan legge VM bak seg.

Det betyr altså fort at Harry Maguire og Victor Lindelöf blir midtstoppere om halvannen uke.

Sverige og Lindelöf var ikke i fotball-VM, han var også med på treningsleiren i Spania, men spilte da sammen med unge Teden Mengi og Rhys Bennett.

Hvis Maguire spiller så betyr det en enorm mulighet for ham til å ta den gode VM-formen med seg tilbake til United, og sånn sett legge press på Martinez og Varane.

Resten skal være tilgjengelige for Ten Hag

I alle andre posisjoner vil Ten Hag kunne toppe laget, med mindre han føler at noen av VM-spillerne som røk ut sist, som portugiserne, brassene eller engelskmennene, trenger mer enn én uke på å legge VM bak seg.

United-manageren har imidlertid vært veldig klar på at spillerne må være klare for United-spill egentlig så fort VM er over.

Diogo Dalot, Luke Shaw og også Tyrell Malacia vil uansett være tilbake på backene.

Scott McTominay var ikke i fotball-VM, men Christian Eriksen, Fred og også Casemiro skal være tilgjengelig igjen til Burnley-kampen

casemiro061022

Donny van de Beek måtte kaste inn håndkleet like før avspark i treningskampen mot Betis, men Antony, Marcus Rashford og Bruno Fernandes vil være tilbake igjen, sammen med Alejandro Garnacho, Anthony Martial og Anthony Elanga, som heller ikke var med i VM.

Det er også ventet denne uka at Jadon Sancho returnerer fra sin ekstratrenings-leir i Nederland for å slutte seg til resten av troppen. Han kan da fort også være et alternativ mot Burnley, hvis Ten Hag er fornøyd med det han ser av kantspilleren frem mot kampen.

Merk: Hannibal Mejbri, som var med i Tunisias VM-tropp frem til de ble slått ut 30. november, var tilbake fra start for Birmingham i helga, klubben han er på utlån i. Der spilte han 85 minutter og var banens beste, ifølge lokalavisa. Det er enda en klar indikasjon på at VM-spillere nok er raskt tilbake i klubblaget nå i desember.

Powered by Labrador CMS