– Kane blir ikke spilleklar

Det er altså Tottenham-manageren selv som opplyser dette. Mind games eller ikke? Enhver får tolke uttalelsen slik man selv vil.

Publisert Sist oppdatert

Allerede før Tottenham-manageren dukket opp og, ifølge Sky Sports, svarte et klart «nei, vi kan ikke risikere ham i morgen», begynte det utover fredag formiddag å florere med rapporter som pekte i samme retning.

Tottenhams hjemmeside og Twitter-konto var de første til å bekrefte at klubbens superspiss har pådratt seg «en mindre skade i sin venstre hamstring», mens han på Physioroom.coms liste over skadde spillere nå står oppført som «Høyst tvilsom» til møtet mot United. Nettstedet hadde ham ikke oppført overhodet så sent som i går, torsdag.

– Kan ikke risikeres

I dette videoklippet fra Sky Sports forteller Mauricio Pochettino at Kane har pådratt seg «en mindre skade, veldig liten, men vi kan ikke risikere ham».

– Vi får se til onsdagens kamp mot Real Madrid, men når det gjelder morgendagen er det umulig».

Motstridende opplysninger

Det var The Mirror som torsdag ble de første til å melde at Harry Kane slet med å bli spilleklar til lørdagens kamp. Senere på dagen ble imidlertid denne meldingen imøtegått av Press Associations Tom Allnutt. Han avviste at Tottenham-spilleren var skadet, og hevdet at det kun var krampetendenser som førte til at han forlot banen like før slutt i sist helgs møte med Liverpool.

Hardt slag for Spurs

Dersom det nå virkelig viser seg å stemme at den 24 år gamle storscoreren ikke blir spilleklar, vil det naturligvis være et hardt slag for Tottenham. Kane har vært i storform i den senere tid og scoret hele tretten mål (alle turneringer) siden klubbfotballen ble gjenopptatt etter landslagspausen i september.

Powered by Labrador CMS