– De spiller veldig bra

Harry Kane har fått med seg oppturen Manchester United har hatt med Ole Gunnar Solskjær, men mener formsterke Tottenham kan slå hvem som helst.

Publisert Sist oppdatert

Den engelske stjernespissen scoret kampens eneste mål da Tottenham slo Chelsea i ligacupen på tirsdag og deler foreløpig toppscorertittelen i Premier League med Pierre Emerick-Aubameyang.

På søndag kommer Manchester United på besøk, og da må Kane og lagkameratene gjøre opp for 1-3-tapet for Wolverhampton i det som var deres forrige hjemmekamp i ligasammenheng.

– De har hatt perioder denne sesongen der de ikke har vært gode, men for øyeblikket spiller de veldig bra, sier Kane om United til Sky Sports.

– Men vi fokuserer på oss selv og bruker ikke tid på å bekymre oss for andre lag. Dersom vi spiller med den riktige energien og intensiteten kan vi slå hvem som helst på en god dag.

– Det blir selvfølgelig en tøff kamp, for United er stinne av selvtillit. Vi spiller hjemme, og det er opp til oss å få med oss fansen og spille med høyt tempo. Forhåpentligvis kan det gi oss seieren.

På sin pressekonferanse fikk Ole Gunnar Solskjær spørsmål om den populære Tottenham-spissen.

– En av de beste målscorerne i verden, han er veldig god. Heldigvis har jeg et par av de jeg og, sa nordmannen med et smil.

– Han bommer aldri på sjanser, så vi må ikke gi han noen.

Powered by Labrador CMS