– Vi kan slå United

Harry Kane har scoret fire mål på de fire siste kampene til Tottenham. Nå er han optimist før United-kampen.

Publisert Sist oppdatert

Tottenham har vært i god form den siste tiden, og har ikke tapt hjemme siden starten av november. Nå har de tre seirer på rad i Premier League, alle 2-1.

Likevel har ikke spillet alltid vært like overbevisende, og Tottenhams rekke er mye takket være Christian Eriksen og Harry Kane, som begge har vært i meget god form den siste tiden.

Sistnevnte har fått selvtillit av sine gode prestasjoner denne sesongen, og den unge spissen tror at Tottenham står sterkere i forhold til storlagene enn tidligere.

– Mentalt var vi slått før vi gikk på banen, fordi vi skulle møte bedre motstandere. Slik er det ikke lenger. Vi vil gå inn i disse kampene og tro på at vi kan vinne. Det har vi ikke gjort de siste årene, men det er noe som må endres, sier Harry Kane før kampen, ifølge Sports Mole.

Harry Kane understreker at Tottenham bare må ha troa, fordi han mener laget absolutt har ferdighetene.

– Vi er nødt til tro at vi er i stand til å vinne disse kampene. Vi er selvsikre i øyeblikket. Vi vinner kamper, så hvorfor ikke? spør han retorisk.

Kane scoret i sin fjerde kamp på rad i 2-1-seieren mot Leicester på Boxing Day, og har nå scoret 14 mål i alle turneringer denne sesongen. Nå er han klar for å ta imot United.

– Disse kampene kommer alltid til å være vanskeligere, men vi er klare til å gå for tre poeng. Manageren har selvtillit og tro. Guttene i garderoben responderer på det, og ingenting er bedre enn de store kampene på hjemmebane.

Powered by Labrador CMS