– Ville gjort United til en tittelkandidat

– Det er ingen tvil om at Kane er en av verdens beste spisser, sier den tidligere United-keeperen.

Publisert Sist oppdatert

Mark Bosnich hadde ingen strålende United-karriere, men ble ligamester med klubben i 1999/2000.

Da spilte den australske burvokteren på et lag som scoret hele 97 ligamål og var velsignet med måltyver som Andy Cole, Dwight Yorke, Ole Gunnar Solskjær, Teddy Sheringham og Paul Scholes.

– Blant verdens beste

Denne sesongen har United scoret 22 ligamål færre enn ligaleder Liverpool og 24 mål mindre enn det mestscorende laget Manchester City.

Skal United igjen kjempe om ligagullet må United er det et gap som må tettes, og Bosnich mener Kane kan utgjøre den forskjellen.

MÅLTYV: Harry Kane er særdeles verdifull for Tottenham og vil garantert knuse overgangsrekorden til Manchester United om han skulle flytte fra Nord-London til Manchester.
MÅLTYV: Harry Kane er særdeles verdifull for Tottenham og vil garantert knuse overgangsrekorden til Manchester United om han skulle flytte fra Nord-London til Manchester.

– Kane ville gjort United til tittelkandidater, det tror jeg bestemt. Kane er en av de beste spissene i verden i sin generasjon. Vi har sett hva han kan prestere både i Champions League og for England, sier Bosnich til Sky Sports.

Skeptisk til prisen

Den tidligere United-keeperen er imidlertid skeptisk til en prislapp på 200 millioer pund som har blitt antydet.

– Tottenham har betalt mye for sin nye stadion og om United skulle komme med et bud som vil matche det ryktene tilsier tror jeg Daniel Levy vil slå til uansett hva han hadde sagt tidligere. Men jeg tror ikke United vil by så mye i den situasjonen som vi befinner oss i nå, men det er ikke utenkelig at United kan prøve seg med en lavere sum, sier Bosnich.

En eventuell overgang for Kane virker uansett å være en relativt fjern drøm i øyeblikket.

Senest mandag skrev BBC-journalisten Simon Stone, som følger United svært tett, at Tottenham ikke vil selge Kane til en Premier League-rival.

Powered by Labrador CMS