– United er den rette klubben for ham

Den tidligere stopperkjempen fremhever Jadon Sancho som én av to spillere han mener United bør hente i sommer for å gjøre klubben til en tittelkandidat igjen.

Publisert Sist oppdatert

Borussia Dortmunds unge stjerneskudd har gjentatte ganger blitt linket til Manchester United det siste året og linken virker nå sterkere enn noen gang tidligere.

LES OGSÅ: 
Måneder med rykter: – Dette er situasjonen med Jadon Sancho

Signalene fra den tyske storklubben er at Sancho trolig får forlate Westfalenstadion dersom det kommer et bud som harmonerer med tyskernes verdifastsettelse av 20-åringen.

– Vil skremme forsvar før kampen har begynt

Kjøpene av Paul Pogba, Harry Maguire og Romelu Lukaku gjør at Manchester United allerede har de tre øverste plasene på listen over de dyreste spillerne i Premier League-historien.

Det er imidlertid ventet at Sanco vil bli enda dyrere enn de snaue 90 millioner pundene United betalte Juventus for Paul Pogba i 2016.

DRØMMEDUO: Rio Ferdinand ser for seg et United-angrep der Marcus Rashford og Jadon Sancho er to av bærebjelkene.
DRØMMEDUO: Rio Ferdinand ser for seg et United-angrep der Marcus Rashford og Jadon Sancho er to av bærebjelkene.

– Han er i fantastisk form og en av de beste unge spillerne i verden i øyeblikket. Han er en spiller med et enormt potensial og vil gå for over 100 millioner pund. Selvsagt er det mye penger, men du kjøper en spiller i et tiårsperspektiv, sier Ferdinand til sine følgere på Instagram.

Den tidligere United-stopperen mener Sancho bør velge Manchester United og bli en del av en fryktinngytende angrepsrekke. 

– Jeg ønsker at Jadon drar til en klubb der han får spille og vinne troféer. Han har blitt linket til United, Chelsea og PSG, men jeg tror United er rett klubb for ham, men jeg er da heller ikke objektiv. Rashford, Martial, Kane og Sancho, det er et angrep som vil skremme midtstoppere selv før dommeren har blåst i gang kampen, påpeker Rio.

– Kane perfekt for United

I den angrepsrekken nevner Rio Ferdinand den andre spilleren han mener vil være med å løfte klubben tilbake til toppen av Premier League.

Harry Kane har vært lojal til Tottenham siden han var en liten guttunge, men overrasket de fleste da han i et intervju med Sky Sports´ Jamie Redknapp uttalte at han ikke ville bli i Tottenham om han ikke så at laget utviklet seg i riktig retning. 

FREMTIDIGE LAGKAMERATER?: Harry Kane og Victor Lindelöf kan bli det om Rio Ferdinand får ønsket sitt oppfylt.
FREMTIDIGE LAGKAMERATER?: Harry Kane og Victor Lindelöf kan bli det om Rio Ferdinand får ønsket sitt oppfylt.

Ferdinand bidrar ikke akkurat til å dempe spekulasjonene om at Kane kan være på vei bort.

– Tror du Harry vil være tilfreds om han scorer mål, setter noen nye rekorder men ender opp uten troféer når karrieren en dag tar slutt? Nei. Han vil være særdeles skuffet, sier Ferdinand.

Kapteinen fra Champions League-finalen i Moskva mener Harry Kane ville vært en ekstremt nyttig tilvekst i United-angrepet. 

– Jeg tror uttalelsene hans betyr at han ønsker å dra. Han vil vinne troféer og dette utspillet vil varsle mange klubber. Han vil bli dyr, minst 130 millioner pund i dagens marked, men jeg vet at United vil være interessert fordi han er en spiller som er perfekt for klubben, men Juventus og Real Madrid vil også være interesserte, påpeker Ferdinand.

Powered by Labrador CMS