handicap

Supporterklubben har sesongkort på handikapseksjonen på Stretford End

Publisert Sist oppdatert

Etter flere år på venteliste fikk Supporterklubben før forrige sesong tak i et sesongkort på handikapseksjonen på Stretford End, og også i 2023/24-sesongen kan vi tilby dette til våre kamper for medlemmene våre.

Plassen er for rullestolbruker pluss en ledsager.

Når en skal bestille, så finner en alle kampene vi tilbyr billetter til på tursidene våre, og en finner da ut om handikapbilletten er tilgjengelig på billettkategorien «HC – billett + ledsager» når en klikker seg inn på en gitt kamp. Terminlista publiseres torsdag 15. juni, og Supporterklubbens billettsalg starter samme dag.

Dersom Supporterklubbens sesongkort er utsolgt til en kamp du ønsker HC-plass på, så er det fortsatt muligheter til å få billett der via den ordinære kamp-til-kamp-trekningen av billetter på handikap-tribunen via manutd.com. Svaret kommer da først fire-fem uker før kamp, noe som selvsagt kan bli i seneste laget for noen. Supporterklubben kan være behjelpelige med søknader – ta kontakt på [email protected] om du trenger mer info/hjelp. 

LES OGSÅ: Terminlisten kommer neste uke – dette må du ha ordnet
LES OGSÅ: Samleside med informasjon om våre turer

Om en trenger annen type tilrettelegging, så kan det også være mulig.

– Klubben har etter hvert fått et bedre tilbud til supportere som har behov for noe «ekstra». Blant annet kan svaksynte/blinde få høretelefoner med live-kommentering utdelt uavhengig av hvor de sitter. Ellers er det bare å kontakte oss i Supporterklubben hvis noen har behov for tilrettelegging av tur. Vi hjelper gjerne, sa Per Harald Larsen fra administrasjonen i Supporterklubben da vi omtalte sesongkortet for rullestolbrukere forrige sesong.

Powered by Labrador CMS