– Alt er mulig med United

David Moyes’ managerrivaler har fortsatt tro på at United vil være med å kjempe om ligagullet.

Publisert Sist oppdatert

Etter 0-1 for Everton ligger United 12 poeng bak Arsenal, åtte bak Chelsea, mens det er fem poeng opp til Liverpool som for øyeblikket har den siste Champions League-plassen.

Arsene Wenger, José Mourinho og Alan Pardew nekter imidlertid å ekskludere David Moyes og hans United fra gullkampen allerede i desember.

Arsene Wenger

wenger
TIDLIG: Arsene Wenger mener det er for tidlig å avskrive United.

Med 2-0 seieren over Hull City befestet Arsenal sin posisjon øverst på Premier League-tabellen onsdag. Franskmannen valgte å hvilke Olivier Giroud, noe som ga plass til Nicklas Bendtner som takket for tilliten ved å gjøre lagets første mål.

Etter 0-1 tapet på Old Trafford forrige måned er nå avstanden ned til United større enn noen gang denne sesongen.

– Det er et overraskende tap, men det er fortsatt tidlig. Vi har sett dette før, at vi har 12 poeng på dem, men vi må selvfølgelig bare fortsette å vinne og ikke tenke på de andre, var Wengers reaksjon på United-tapet.

José Mourinho

Mens Arsenal topper ligger Chelsea like bak med fire poeng færre. Eden Hazard ble kampens store spiller da Sunderland ble slått 4-2 på Stadium of Light.

– Det er vanskelig, men for Manchester United er alt mulig, sa Mourinho til pressen etter kampen.

Alan Pardew

Moyes’ neste motstander er Alan Pardew som har styrt Newcastle-skuta inn på en fin 7. plass, ett poeng foran United, etter 14 kamper.

Det er imidlertid to lag som begge må heve seg som møtes til dyst på Old Trafford på lørdag. For mens United gikk på en smell mot Everton, tapte nemlig Newcastle hele 0-3 borte for Swansea på onsdag.

– Alle kamper er jevne i år, og jeg tror det vil komme en reaksjon både fra Manchester United og fra oss etter tapene, sier Pardew.

– Deres reaksjon blir nok litt større enn vår.

– United hadde gått 12 kamper uten tap før den kampen, så det er ikke akkurat noen krise der. De tapte en kamp, noe alle kan gjøre i Premier League om dagen.

Powered by Labrador CMS