– Di Maria klar tirsdag

OPPDATERT 23.00: Sa farvel, ønskes lykke til i United, til Manchester mandag og klar tirsdag?

Publisert Sist oppdatert

Det ser ut som om stjernekjøpet av Angel di Maria blir en virkelighet, og at søndagens meldinger om at di Maria reiser til Manchester mandag kan medføre sannhet.

Noe annet er det nemlig vanskelig å tro skal man tyde søndagens meldinger fra såkalte informerte kilder. Det er sjelden brann uten ild, og nå går di Maria til United-spekulasjonene på høyt turtall.

Sent søndag kveld la ESPN-journalist Enrique Sacco ut melding på twitter om at den argentinske 26-åringen presenteres som United-spiller tirsdag.

Da hadde di Marias lagkamerat i Real Madrid, Xabi Alonso, allerede ønsket di Maria lykke til, selv i United.

Oversatt skulle det bety omtrent noe slikt:

– Takk for alt. Jeg ønsker deg lykke til. Selv i United. Jeg kommer aldri til å glemme ekstraomgangene i Lisboa.

Det spekuleres i en overgang på om lag 70 millioner pund, og italieneren Gianluca di Marzio mener at detaljene i avtalen vil avklares søndag under et møte i London.

– Har tatt farvel

Dette føyer seg inn i rekken av tidligere indikasjoner på di Maria ender på Old Trafford.

Real-trener Carlo Ancelotti  meldte tidligere Di María har tatt farvel med lagkameratene i Real Madrid. Dette blir meldt fra flere, blant annet fra ESPNs Real Madrid-korrespondent Nicholas Rigg.

Ancelotti ønsket videre argentineren lykke til for fremtiden, og røpet at han alltid hadde et godt forhold til Di María, og at klubben prøvde mye for å få ham til å bli.

Han nevnte Sami Khedira, en annen spiller United har blitt linket til, som en av mange muligheter han fortsatt har på midtbanen selv om Di María går.

Den spanske fotballkjenneren Guillem Balague skrev søndag at Di María reiser til Manchester på mandag. Han får draktnummer sju, og håper å være klar til Burnley-kampen. Han har ellers kommet med en ny overgangssum, og det ser ut som om han mener at det er den endelige prisen:

Ian Ladyman twitrer at summen slik han forstår det er på 75 millioner euro, altså litt mindre enn Balague melder, men at ekstra klausuler i tillegg kan gi Real Madrid €10 millioner ekstra. Men det skal nok litt til for at de klausulene blir oppfylt:

Under følger det som ble meldt lørdag kveld, da nyheten først sprakk.

Når Guilleme Balague sier det….

Vi starter med Guilleme Balague, en spansk journalist som jobber for SkySports, og som også ofte er å finne på trykk i The Telegraph. Tidliger kanskje kjente som en løs kanon når det kom til overgangssnakk, men i senere tid har han blitt veldig treffsikker (traff på Mata fra Chelsea i januar), og kildene hans skal være svært gode nå.

Og Ian Ladyman er enig

Ian Ladyman i the Daily Mail er ikke kjent som en som stjeler og kopierer rykter fra andre, samtidig som han også pleier å treffe godt med det han skriver. Foreløpig er ikke saken sluppet på sidene hans, men på Twitter skriver han at United nå er svært nære en overgang for Di Maria, og at det kommer en artikkel snart. Senere presiserer han også at kildene hans er andre enn de SkySports bruker.

Da må del vel være sant?

Man blir god på å ta ting med en klype salt i Silly Season, men når vanligvis svært troverdige journalister melder dette samtidig, mener vi at det er grunn til å tro at United nå har gjort store fremskritt i prossessen som trolig vil gjøre Angel Di Maria til United-spiller i løpet av neste uke.

Vi tar også med at Sport Witness melder at Di Marias agent, Jorge Mendes, er på vei til England for å forhandle nå. Agenten skal ha jobbet for å få til en avtale helt siden juli.

 

Vi krysser fingrene og følger saken videre.

Powered by Labrador CMS