Drømmer om en plass i United

Andreas Pereira føler seg som en United-spiller, selv om han for tiden spiller i La Liga.

Publisert Sist oppdatert

I mangel på førstelagsfotball gikk Andreas Pereira på lån til La Liga-laget Granada i fjor høst. Han fikk umiddelbart en fast plass på laget som gjennom hele sesongen har slitt i nedrykkssumpa i den spanske toppserien.

Likevel mener Pereira at han har fått godt utbytte av låneoppholdet som har gitt ham sjanse til å spille mot storlag som Barcelona, Atlético Madrid og Real Madrid.

– Det har vært veldig bra for meg å spille på et høyt nivå hver uke her i Spania. Jeg trener og fokuserer hardt på kampene, og det har vært veldig bra for meg. Dessverre, for laget, har det vært en vanskelig sesong, sier han til ManUtd.com.

– Jeg spiller bra, sier Pereira.

– Høyt nivå

Pereira, som har gått gradene i United siden han kom i 2011, synes nivået er høyt – men at Spania er veldig annerledes fra England.

– Det er en veldig bra liga med et veldig høyt nivå. Fotballen her er annerledes fra England, men det er bra å få testet seg, sett hvilket nivå en er på og å forbedre seg hver uke, sier den belgiskfødte brasilianeren.

PEREIRA: Fast på laget i Granada.

Petter Veland, som ser samtlige La Liga-kamper hver éneste sesong og som kommenterer den spanske ligaen for Viasat, hadde følgende å si om Pereira i februar (les mer her):

Andreas Pereira

Fullt navn: Andreas Hugo Hoelgebaum Pereira.
Født: 01.01.1996 i Duffel, Belgia.
Posisjon: Midtbane.
Klubber: PSV Eindhoven (’05-’11), United (’11-)

– Han har vært litt opp og ned, som forventet, men kanskje mer opp enn ned. Det er imponerende med tanke på at han spiller på ett av de svakeste lagene i La Liga – som ligger i nedrykkssumpa og fikk grisebank senest i går (0-4-tap mot Eibar).

Drømmer om United

– Drømmen min er å spille for United på jevnlig basis. Det har alltid vært en drøm for meg, men mens jeg er i Granada er jeg nødt til å fokusere på å få oss ut av denne situasjonen (nedrykkstruet, journ.anm.).

Han er bestemt for å kjempe om en plass på laget allerede neste sesong.

– Drømmen vil alltid være der og neste sesong skal jeg kjempe for den, sier han videre.

Pereira har fire mål og to assist for Granada denne sesongen. Han har bare gått glipp av én ligakamp siden overgangen i august.

Powered by Labrador CMS