Sir Alex om Van Persie og Moura

Publisert Sist oppdatert

Etter 0-0 mot Barcelona står United med bare tre mål på fem kamper denne sommeren.

Sir Alex er imidlertid ikke bekymret.

– Ikke foreløpig. Ja, hvis det hadde vært sånn om en uke, men dette handler om forberedelser etter ferie.Vi prøver å gi alle nok spilletid før ny sesong, og det er det vi bruker pre-season til, svarte skotten på united.no sitt spørsmål.

– Vi spiller tidvis god fotball. Keeperen gjør en god redning på straffen til Rooney, men jeg er fornøyd med det begge lag leverer. Vi kommer til å bruke neste kamp til å la alle få nok spilletid. Vi må la de komme i form. Det er det det handler om.

Så dreide fokuset seg naturlig nok til Lucas Moura og Robin van Persie. Moura gikk tidligere onsdag til Paris St. Germain, mens Van Persie ryktes på vei til United.

– 45 millioner euro er for mye. Jeg vet ikke hva PSG betalte agenten, men det er ganske vanvittig å betale så mye penger for en 19-åring. Når noen betaler så mye for en 19-åring er det lov å si at fotballen er gal. De må ha brukt 150 millioner pund den siste måneden, men de har også lyktes med å fortelle at PSG er her. De har vist seg frem.

– Og Van Persie?

– Du vet… Jeg kan ikke gi deg noe mer informasjon enn at vi har gitt et bud. Arsenal har forsøkt å forhandle med andre klubber, men vi prøver vårt beste. Det er ikke noe nytt på den fronten. Vi kommer ikke gjennom til Arsenal, sier Fergie.

– Jeg har heller ingen magefølelse i denne saken, legger han til.

<blockquote class=»tw-align-center twitter-tweet»><p>By the way, today I had the pleasure to touch Rooney’s new hair!! Hahahaha!! Unbelievable!! <a href=»https://twitter.com/waynerooney»><s>@</s><b>waynerooney</b></a></p>&mdash; Gerard Piqué (@3gerardpique) <a href=»https://twitter.com/3gerardpique/status/233310315717210112″ data-datetime=»2012-08-08T21:14:48+00:00″>August 8, 2012</a></blockquote> <script src=»//platform.twitter.com/widgets.js» charset=»utf-8″></script>

Men om aktiviteten på overgangsmarkedet ikke har gitt napp den siste tiden, er Ferguson mer fornøyd med blant annet Michael Carrick.

– Nå handler det om å gi alle spilletid, og det var derfor Rooney og Vidic ble tatt ut ved pause. Vi lot Berbatov, Shinji og andre spille. Vi har seks spillere hjemme. Smalling er ute i tre måneder. For meg handler det om å la alle spillerne som er her komme i form. Selv om vi har en del spillere hjemme, fortalte Ferguson etter spørsmål fra united.no.

– Vi er litt bekymret over midtstopperplassen. Evans blir ikke klar. Han er på vei, men rekker det ikke. Vi kan ikke gi oppdatering på Jones… Vi er bekymret. Men Carrick kan steppe inn. Han var briljant i kveld!

United reiser forøvrig tilbake til Manchester allerede onsdag kveld. Lørdagens kamp mot Hannover blir gjennomført som en dagstur.

<b> </b><blockquote class=»tw-align-center twitter-tweet»><p>Good workout for the boys vs Barcelona, 0-0…lost on penalties. Great fans in the stadium for both sides, luv that! <a href=»https://twitter.com/search/?q=%23MufcTourDiary»><s>#</s><b>MufcTourDiary</b></a></p>&mdash; Rio Ferdinand (@rioferdy5) <a href=»https://twitter.com/rioferdy5/status/233311199989743616″ data-datetime=»2012-08-08T21:18:19+00:00″>August 8, 2012</a></blockquote> <script src=»//platform.twitter.com/widgets.js» charset=»utf-8″></script>
<b> </b><blockquote class=»tw-align-center twitter-tweet»><p>Unreal experience tonight to come on for Utd against Barcelona tonight in Sweden. Played with and against so many great players <a href=»https://twitter.com/search/?q=%23buzzin»><s>#</s><b>buzzin</b></a></p>&mdash; Scott Wootton (@ScottyJW91) <a href=»https://twitter.com/ScottyJW91/status/233310542251577344″ data-datetime=»2012-08-08T21:15:42+00:00″>August 8, 2012</a></blockquote> <script src=»//platform.twitter.com/widgets.js» charset=»utf-8″></script>
Powered by Labrador CMS