Stiller krav til Glazers

Manchester United Supporters’ Trust har kommet med krav de forventer at Glazer-familien innfrir etter den planlagte børsnoteringen.

Publisert Sist oppdatert

De amerikanske eierne har planer om å gå på børs i Singapore for å selge en andel av aksjene, ifølge flere seriøse medier. Det er fortsatt usikkert om Glazers har planer om å bruke pengene til å nedbetale gjelden eller legge de rett i egen lomme. Nå har MUST kommet med tre krav eller råd ovenfor eierne, samt supportere som måtte ønske å eie en del av klubben.

MUSTs krav:

  • Glazers må bruke hele utbyttet av en børsnotering til å reparere den økonomiske skaden de har påført klubben, før de tar ut pengene selv. Det betyr at de betaler både obligasjonsgjelden og alle kostnader (renter, gebyrer og liknende) de har påført klubben vår som en følge av overtakelsen.

  • Vi forventer at de vil forsøke å blåse opp verdivurderingen på børsnoteringen. Dersom det er tilfellet, er vi informert om at aksjekursen kan stige til værs når markedet åpnes. Derfor er det fornuftig for supporterne å avvente situasjonen fram til prisen legger seg før vi kjøper aksjer.

  • Vi forventer ikke at de skal gjøre det enkelt for ordinære supportere å kjøpe aksjer. Derfor vil vi tilby en mekanisme for å få det til så fort vi kjenner til tilstanden og tar hensyn til punktet ovenfor.

Kilde: joinmust.org

Powered by Labrador CMS