«The Red Knights» feiler?

«The Red Knights» sliter på flere områder. Nå ser det ut til at de mislykkes i forsøket på å kjøpe Manchester United.

Publisert Sist oppdatert

Årsaken skal være, ifølge The Guardian, at nøkkelpersoner i konsortiet selv begynner å tvile på om de vil lykkes med oppkjøpsplanene.

Viktige brikker i «The Red Knights» sier til avisen at de tror de kjemper en tapende kamp mot Glazer-familien, som hele tiden har hevdet hardnakket at de ikke ønsker å selge Manchester United. De frykter nå at de ikke klarer å komme med et bud som vil få amerikanerne til å skifte mening.

I forrige uke hevdet Sky News at ridderne ikke er villige til å betale mer enn £1 milliard for klubben. Det er et bud som Glazers – etter alle solemerker – blankt kommer til å avvise.

De har selv med jevne mellomrom uttalt det vil komme et bud i sommer, men nå spekulerer The Guardian i at ridderne tviler på hva neste steg blir. Avisens kilde sier at de vurderer å legge inn et bud som de vet kommer til å bli avslått – bare for å ikke tape ansikt.

Et annet, men ikke uventet problem er at flere av «The Red Knights»-medlemmene er uenige om hvordan eiermodellen skal se ut. Noen er ikke fullt så positive til at fansen skal sitte på andeler i Manchester United. Dette vil neppe falle i god jord hos supporterorganisasjonen MUST, som hele tiden har stilt seg bak kjøpergruppen.

Powered by Labrador CMS