protest1
Det er ventet demonstrasjoner utenfor Old Trafford søndag. Bildet er hentet fra en tidligere protest. Bilde: unitedpeoplestv.

– Det er handlinger – ikke ord – som nå avgjør

Her er MUSTs tilsvar på det åpne brevet fra Joel Glazer.

Publisert Sist oppdatert

Det eksploderte i forbindelse med Liverpool-kampen, og i etterkant kom Uniteds største supportergruppering, MUST, med fire krav til Glazers.

De hadde uka på seg til å svare, og fredag kom svaret.

LES DET HER: Les Glazers svar til United-supporterne

Der handlet det om behovet for forandring og andre innrømmelser om at mye av det som nå skjedde rundt United støttes også fra toppen av United-hierarkiet – blant annet at fansen må få innflytelse eller i alle fall være involvert på nøkkelområdet knyttet til klubben.

MUST svarer dette.

– Dette tilsvaret kan i teorien – og vi understreker teorien – være et skritt i en annen retning enn vi har sett de siste 16 årene med disse eierne, men vår videre posisjon avgjøres av handlinger og ikke ord. For ofte har vi sett ord uten innhold.

UNITED-SUPPORTEREN I 2014-15: Den tittelen er nok minst like aktuell for MUST og Duncan Drasdo nå i 201.

– Vi vil be om et mandat fra våre medlemmer og supporterbase før vi går videre.

– Det viktige er at klubben ordner opp i problemene fra tidligere. Det handler ikke bare om Superligaen, men den totale mangelen på kommunikasjon fra eierne.

– Vår prioritet er en aksje-ordning for supporterne som gir dem like stemmerettigheter som de aksjene som nå tilhører Glazer-familien. (…)

– Vi ønsker et nytt Manchester United med en betudningsfull aksjeordning for supportere og innflytelse på nøkkel-områder. Dette er målet vårt, og vi kommer ikke til å gi oss før vi er der, heter det i uttalelsen.

Les hele brevet hos MUST her.

Powered by Labrador CMS