– Spillerne må støttes

Sir Alex mener at supporterne kan demonstrere så mye de vil – bare det ikke går utover det sportslige.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg har ingen problemer med Green and Gold-kampanjen. Fans står i sin fulle rett til å protestere – så lenge det ikke skader laget, sier Fergie til The Guardian.

– Det faktum at Glazer-familien eier Manchester United, og fram til det tidspunktet de velger å selge, vil de forbli hos klubben uavhengig av motstanden de møter. Så det handler litt om graden av protesten. Jeg har ikke lyst til å se Manchester United i så mye kontroversielt at det går utover det å vinne fotballkamper.

Sir Alex har hele veien vært opptatt av at amerikanerne aldri har hindret ham i å gjøre som han selv vil. Nå poengterer han viktigheten av at alle står sammen.

– Alltid da vi har hatt suksess har det vært et kollektiv med alle samlet; manageren, spillerne og fansen. Hvor mange ganger tidligere har ikke jeg pratet om viktigheten av å dra i samme retning?

– Det er ingen tvil om at spillere responderer og setter pris på støtte fra fansen. Vi har hatt noen fantastiske kvelder i Europa på Old Trafford, og jeg ønsker ikke å se noe utvikle seg slik at den støtten minskes.

– Jeg har at en av supportergruppene har kommet opp med slaget ordet «New Season, Same Goal». Jeg vet hva de har i tankene, men jeg skulle ønske at de mente at nok en gang skal vi stå sammen for å vinne noe stort. I den sammenhengen er det ikke et dårlig slagord, avslutter han.

Powered by Labrador CMS