Kutter Glazer i budsjettet?

OPPDATERT: Klubben avviser påstanden fra Daily Express om at akademiet kan rammes av budsjettkutt.

Publisert Sist oppdatert

Til tross for at klubben vokser til stadig høyere verdi, og at sponsoravtalene stadig renner inn, har Glazer-familien bestemt at United må kutte utgiftene med 15 prosent. Det skriver The Express.

Mens den Florida-baserte familien fortsetter å ta ut om lag 15 millioner pund i året av klubben, mener de nå at United er nødt til å trimme budsjettet.

Dette påvirker en rekke deler av klubben, men det skal ikke gjelde Manchester Uniteds førstelag, som allerede har sine egne problemer å løse.

Ungdomsakademiet er blant områdene som nå har fått beskjed om at de er nødt til å bruke mindre penger. Det betyr at United er mindre konkurransedyktige i kampen om å tilrive seg lokale, unge talenter.

Ifølge The Express har klubber som Manchester City og Everton nå mye større økonomisk frihet til å lokke til seg unge spillere.

– Få kan forstå hvordan dette kan skje med så mye penger som kommer inn i fotballen, spesielt i Manchester United. Det har ikke vært bra for moralen, skal en kilde ha uttalt til den engelske avisen.

OPPDATERT: United har avvist Express-rapportene, skriver Manchester Evening NewsEn kilde sier til avisen at det ikke har kommet noe slikt direktiv fra Glazer-familien.

Powered by Labrador CMS