– Klubben er ikke til salgs

– Klubben er ikke til salgs, hevder kommunikasjonsdirektør Phil Townsend som svar på ryktene om et bud fra Qatar Holdings.

Publisert Sist oppdatert

Det er Gulf Times, Qatars største avis, som hevder å sitte på informasjon om at det styrtrike selskapet Qatar Holdings skal være beredt på å by 1,5 milliarder pund for klubben. Omtrent like mye som selskapet i fjor betalte da de kjøpte Harrods-gruppen av Fulham-eier Mohammed Al Fayed, og dobbelt så mye som det Glazer-familien betalte for Manchester United i 2005.

Et bud fra Qatar Holdings blir imidlertid sterkt tilbakevist av Old Traffords kommunikasjonsdirektør.

– Det er ingenting i dette. Det har ikke kommet noen henvendelser, og klubben er ikke til salgs, sier Townsend ifølge Manchester Evening News.

Et eventuelt bud på 1,5 milliarder pund fra Qatar Holdings vil bare være en oljedråpe i havet for selskapet som skal ha en verdi på 40 milliarder pund.

<script type=»text/javascript»>var host = ((«https:» == document.location.protocol) ? «https://secure.» : «http://»);document.write(unescape(«%3Cscript src='» + host + «wufoo.com/scripts/embed/form.js’ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E»));</script> <script type=»text/javascript»> var z7x2z1 = new WufooForm(); z7x2z1.initialize({ ‘userName’:’unitedno’, ‘formHash’:’z7x2z1′, ‘autoResize’:true, ‘height’:’322′, ‘ssl’:true}); z7x2z1.display(); </script>
Powered by Labrador CMS