– Det viser at de bryr seg

– Selvsagt har fansen rett til å vise sin misnøye, sier SAF.

Publisert Sist oppdatert

Manchester United Supporters' Trust (MUST) passerte hele 50.000 medlemmer i sin kamp mot klubbens eiere på torsdag.

Manchester United-fans velger å kle seg i Newton Heath-fargene gult og grønt som en demonstrasjon mot Glazer-familien. Foregående uke kunne The Times melde om omlag 30.000 solgte skjerf etter oppstarten av Green & Gold-kampanjen.

Mektige Sir Alex Ferguson er av den oppfattelsen at supporterne har sin fulle rett til å vise sin misnøye slik de måtte ønske, men mener det å støtte laget bør være førsteprioritet – og at hatsanger og tilrop mot Glazers ikke bør gå på bekostning av nettopp dette.

– Jeg har ingen problemer med at folk protesterer og viser sin misnøye. De har rett til å gi uttrykk for hva de mener, og dette viser at fansen bryr seg om klubben, sier skotten.

– Så lenge disse protestene ikke går på bekostning av å støtte laget spiller det ingen rolle for meg, utdyper han.

Selv innrømmer Ferguson at han personlig ikke har noen verdens ting å utsette på det som opptar ham mest: Nemlig hvordan klubben drives sett med sportslige øyne.

– Grunnlaget til klubben er det samme som det har vært de siste årene. Vi har en god, talentfull junioravdeling og førstelaget gjør det godt. For meg er det dette, og kun dette, som betyr noe.

– Jeg har understreket mitt poeng til supporterne tidligere: Så lenge disse protestene ikke påvirker det sportslige på noe negativt vis er det ikke noe problem, gjentar han.

Kilder: Manchester Evening News, Sky Sports, Sporting Life, The Times.

Powered by Labrador CMS