– Old Traffords forfall hindrer eventuelle kjøpere

Old Traffords tilstand bidrar til å gjøre United mindre lukrative for eventuelle kjøpere av klubben.

Publisert Sist oppdatert

Det er mye ved Glazer-familiens eierskap som har blitt kritisert siden de tok over, og det siste halvåret har det blant annet innimellom blitt et tema at vedlikeholdet på Old Trafford ikke virker å være all verden.

US-redaktør Lars Morten Olsen skrev om forfallet i denne teksten: Flaut, provoserende og unødvendig.

Daily Mail har vært i kontakt med finansfolk, og det hevdes at Old Traffords tilstand er et betydelig hinder for eventuelle oppkjøp.

Det beregnes at det vil koste 200 millioner pund å ordne opp, og det kan i tillegg være et konservativt estimat – i alle fall om en skal utvide South Stand, noe som blir sett på som umulig under Glazer-familiens eierskap.

OLD TRAFFORD: I forfall?

Mangler realistiske alternativer

Stadionutfordringene gjør det altså neppe mer realistisk med et oppkjøp, og det virker jo ikke akkurat å være slik at potensielle oppkjøpere står i en kø med svære pengesekker utenfor klubbkontorene uansett.

Finansfolkene Daily Mail har snakket med tror bare på personer i verden vil ha nok til å gå inn i en budrunde, og at en trenger formuen som en midtøstenstat som Saudi Arabia for å kjøpe ut Glazer-familien.

Det er stort sett Saudi Arabia som nevnes når mulige oppkjøp snakkes om, og det ville i så fall også vært et svært kontroversielt oppkjøp som sannsynligvis ville ført til protester.

En påstått velplassert Daily Mail-kilde hevder at et annet problem med den interessen er at Glazer-familien nekter å selge mer enn 20% av klubben, mens saudiaraberne ville vært interessert i å kjøpe rubbel og bit.

IKKE INTERESSERTE I Å SELGE: Glazer-familien, her representert ved Avram og Joel.
Powered by Labrador CMS