utenfor

Prislapp: 3,75 milliarder pund?

Publisert Sist oppdatert

Hvis de fleste supportere nå kunne velge ville Sir Jim Ratcliffe overtatt som Uniteds eier. Da ville United fått en lokal eier, uten altfor mange kjente svin på skogen, en som virkelig brydde seg om klubben.

Samtidig er det ikke bare å velge.

Glazer-familien bestemmer, og foreløpig har de i 17 år ikke vært til å rikke.

Nå skriver Daily Mail at ifølge godt plasserte kilder så vil om lag 3,75 milliarder pund være nok til at amerikanerne vil selge. Det er Mike Keegan, med fortid fra Manchester Evening News, som har skrevet saken.

Så er det mange ting som er usikre her.

A) Vil Glazers virkelig selge for denne summen?

B) Er Ratcliffe interessert til denne prisen?

eller C) Som Mail er inne på – det er en pris som kan interessere for eksempel interessenter fra Dubai, og da vil United fort komme i samme situasjon som Manchester City og Newcastle, at det kan komme penger, men med på lasset kommer omfattende brudd på menneskerettigheter. Hvor mange vil være interessert i det?

Sir Jim Ratcliffe sa nylig at han kunne være interessert i en minoritets-aksjepost i United hvis det førte til mulighet for et eierskap litt frem i tid. Etterpå har det vært mer stille fra den fronten, men United-supporterne fortsetter å protestere mot Glazer-familien. Senest søndag kveld mot Arsenal var det protester.

LES OGSÅ: Se hvordan fansen stengte Megastore

Noen tidligere saker om emnet:

Powered by Labrador CMS