old trafford

— Jeg sa ikke at jeg trekker mitt tidligere bud

Publisert Sist oppdatert

Glazer-familien bestemte seg for å gå inn i en tredje budrunde denne uken og på onsdag skrev finske Thomas Zilliacus på Twitter at han ikke vil delta i en ny budrunde for å kjøpe klubben.

— Budgivningen er i ferd med å bli en farse, og Glazer viser manglende respekt for klubben. Utsettelsene vil gjøre det veldig vanskelig for enhver ny eier å bygge et vinnerlag til neste sesong, skrev Zilliacus på Twitter.

Mange tolket Twitter-meldingen hans som at han hadde gitt opp kampen om å kjøpe Manchester United, men det avkreftet han allerede fredag. I BBCs «How to Buy A Football Club» podcast, fortalte han at budet hans fortsatt står. 

— Jeg sa at jeg ikke skulle delta i en tredje budrunde på grunn av hvordan dette blir organisert, jeg sa ikke at jeg trekker mitt tidligere bud, det står fortsatt. 

— Grunnen til at jeg sa at jeg ikke ville delta i en tredje runde er fordi jeg synes at en tredje runde veldig uprofesjonelt.

— Jeg er fortsatt interessert i å kjøpe klubben og budet mitt står fortsatt, men som jeg sa, jeg ser ingen grunn for hvorfor en tredje runde i utgangspunktet skal starte hele greia fra begynnelsen.

— Om jeg ville vært villig til å jobbe med andre eiere, svaret er absolutt ja. Jeg elsker Manchester United jeg har elsket klubben siden jeg var liten gutt og jeg ser en stor mulighet til å forme det til å bli den beste klubben i verden.

— Jeg krever ikke å skulle være den eneste eieren i klubben. For meg ville det funket mye bedre hvis det var en gruppe mennesker med like mål som hadde eid klubben sammen. Så jeg er mer enn fornøyd med et utfall hvor jeg samarbeider med noen av de andre budgiverne og vi eier og bygger det sammen.

— Jeg kan ikke se for meg at Glazer-familien vil bruke mye penger på å kjøpe nye spillere når de har bestemt seg for å selge klubben, hvorfor skulle dem gjøre det? Og hvis de fortsatt eier klubben så er det ingen andre som kan gjøre det heller. Så den negative virkningen på klubben er stor.

Les her for å gå mer i dybden på salgsprosessen, med en oversikt over hele prosessen de siste månedene.

Powered by Labrador CMS