– Glazers åpner for å selge United

Publisert Sist oppdatert

Som om ikke nyheten om at United og Ronaldo har skilt lag var nok.

Tirsdag kveld melder Sky News at Glazer-familien skal være nære ved å kunngjøre at de utforsker finansielle alternativer som kan inkludere et direkte salg av Manchester United.

Senere følger Sky News opp med at annonseringen av nyheten bare kan være timer unna.

Sky News mener å ha kilder på at investeringsagenter har blitt instruert av Uniteds eiere om å gi dem råd om en prosess som sannsynligvis vil inkludere et helt eller delvis salg, eller et strategisk partnerskap med tredjeparter.

En uttalelse som bekrefter annonseringen deres kan være nært forestående, skal en av kildene Sky News har pratet med ha sagt.

glazpro
PROTESTER: United-fansen har arrangert flere protester på kampdag utenfor Old Trafford de siste sesongene i håp om å nå ut med sitt budskap om at Glazers-familien er uønsket som eiere av klubben.

Kunngjøringen av en gjennomgang av finansielle alternativer som kan inkludere en salgsprosess, vil signalisere en slutt på mange års spekulasjoner om hvorvidt Glazers kan bli overtalt til å selge en klubb som det siste tiåret har opplevd et nesten ubegripelig fall innenfor fotballens verden.

Sky News fortsetter å poengtere at det fortsatt er mulig at Glazers ikke velger å selge og at resultatet av denne prosessen kan innebære et delvis salg til nye investorer som hentes inn for å finansiere en ombygging av Old Trafford som er langt på overtid.

Manchester United har selv nektet å kommentere saken tirsdag.

Forventer kunngjøring allerede tirsdag

The Athletic følger opp saken som Sky News var først ute med om det potensielle salget av United.

Også de mener å vite at Glazers-familien har instruert bankene om å håndtere et salg av klubben og det forventes at de amerikanske eierne vil offentliggjøre denne avgjørelsen allerede tirsdag kveld

Da The Athletic forsøkte å få klubben til å komme med et tilsvar, men heller ikke her ønsket klubben å kommentere saken. The Athletic tolker det dermed dithen at det er noe sannhet i saken, siden en klubb vanligvis hadde benektet en slik historie om den ikke i det minste var delvis sann.

 

Et annet resultat av nyheten om at Glazers vurderer å selge er at United-aksjen har gått opp 17% og tillagt nesten $400 millioner til klubbens markedskapital.

Hele saken fra Sky News hvor de også går mer inn på historien rundt Glazers eierskap kan du lese her.

Powered by Labrador CMS