First US Shale Gas Arrives In The UK

– Akkurat nå er det ingen av budene som er foretrukket

Publisert Sist oppdatert

Mike Keegan i Daily Mail kom tidlig onsdag med nyheter om at Sjeik Jassim hadde kommet med et femte og siste bud i oppkjøpssagaen.

LES OGSÅ: – Sjeik Jassim med et femte og siste bud

Onsdag kveld fulgte Daily Mail-journalisten opp med en Q&A på sin egen Twitter-konto hvor han besvarte sentrale innsendte og sentrale spørsmål i prosessen med oppkjøpet.

Det første spørsmålet journalisten besvarer er om det fortsatt er Sir Jim Ratcliffe som leder an i kampen om å stå igjen som vinner av denne langdradde prosessen.

– Vi forstår det slik at det akkurat nå ikke er noen av budene som er foretrukket. Det er riktig at det var tegn som tydet på at Glazer-familien helte mot Sir Jim Ratcliffe og INEOS sitt bud. Vi vet ikke om onsdagens hendelser har forandret noen ting, men forrige ukes styre møte, som også ble omtalt flere steder, kom det frem at det ikke er noe foretrukket bud, men dette putter selvsagt mer press på å få opp farten på prosessen.

Videre er det ønske om å få svar på om Jassims bud bunner ut i direkte samtaler med Glazers og om de involverte i Jassims «Nine Two Foundation» har tro på at dette budet skal være nok til å stå igjen som vinner og bli Uniteds nye eier.

– Det er riktig at det har vært direkte samtaler mellom Glazers og Jassim. Sjeikens forrige bud gikk direkte Glazer-familien, dette på bakgrunn av frustrasjon rundt Raine Group som styrer hele prosessen.

– Om budet kommer etter oppfordring fra amerikanerne er vanskelig å svare direkte på, men jeg blir overrasket om det ikke er det. Det er vanskelig å tro at det kommer noe nytt bud om man tror at det budet man har inne ikke er godt nok til å stå som vinner.

Powered by Labrador CMS