MUST krever fortgang i salgsprosessen

Manchester United Supporters Trust krever en snarlig avklaring rundt eierskapet av klubben.

Publisert Sist oppdatert

I en pressemelding fra MUST, den største uavhengige supportergrupperingen, påpeker MUST at prosessen, som trekker ut i langdrag, kan hemme den positive utviklingen United har hatt under Erik ten Hag.

– Da det i november ble offentliggjort at Glazer-familien ønsket en strategisk gjennomgang og ønsket bud på klubben ønsket MUST denne prosessen velkommen. Vi ba innstendig til hovedaksjonærene (Glazer-familien, red anm.) om at prosessen burde skje så raskt som mulig slik at perioden med usikkerhet og uforutsigbarhet ble så kort som mulig.

ØNSKER EN AVKLARING: MUST-leder Duncan Drasdo liker dårlig at salgsprosessen trekker ut i tid.

– Nesten fem måneder senere kan vi lese om en tredje budrunde eter at budene så langt ikke har blitt akseptert, skriver MUST.

MUST påpeker at det kan sette manager Erik ten Hag og den sportslige ledelsen i en skikkelig kattepine før sommerens overgangsvindu. 

– Erik ten Hag har gjort store fremskritt med dette laget i hans første sesong og med tanke på at sommervinduet åpner om noen få uker, gir det grunn til betydelig bekymring med stadige forsinkelser. Erik trenger å vite hvilke ressurser han vil ha til rådighet i sommer og klubbens ledelse trenger også å vite hva den har til rådighet for å kunne gi ham tilstrekkelig støtte. Dette blir umulig når situasjonen rundt eierskapet er så uklar, skriver MUST.

– Vi har et akutt behov for investeringer i klubben og det krever utvilsomt nye eiere. MUST ønsker, sammen med alle United-fans verden over, at overtakelsesprosessen nå vil bli gjennomført uten ytterligere forsinkelser.

Powered by Labrador CMS