otsest

Reuters: – Forhandlinger om å gi Sjeik Jassim eksklusivitet

Reuters melder at Sjeik Jassim og hans Nine Two Foundation kan ha tatt et stort steg i retning av et oppkjøp av Manchester United. Nyhetsbyrået melder at Sjeik Jassim og hans Nine Two Foundation er nær ved å få innvilget en eksklusiv periode med direkte forhandlinger om en overtakelse.

Publisert Sist oppdatert

– Den engelske fotballklubben Manchester United er nå i forhandlinger om å gi eksklusivitet til konsortiet ledet av Sheik Jassim bin Hamad Al-Thani, opplyser kilder tett på prosessen.

BBCs Simon Stone som har vært tett på prosessen er av en annen oppfatning.

– Det har ikke blitt innvilget noen eksklusivitet. Forhandlingene fortsetter med flere parter, skriver han.

En periode med eksklusivitet er av stor betydning, sannsynligvis helt avgjørende, i budkampen.

Det vil nemlig ikke være tillatt å forhandle med noen annen part enn den som har fått innvilget en periode med eksklusivitet, men det er usikkert hvor lenge en slik periode vil vare.

Ben Jacobs er også blant journalistene som har fulgt prosessen i lengre tid. CBS-journalisten melder i likhet med Simon Stone at det avkreftes av personer tett på prosessen at det ikke er noen som har fått eksklusiv tilgang.

I tråden på Twitter fortsetter Jacobs med å utdype.

– Det er også lite sannsynlig at det blir noen konklusjon i salgsprosessen til Manchester United denne uken, absolutt ikke når det gjelder noen offentlige eller formelle kunngjøringer.

Powered by Labrador CMS