– Mislyktes med å kjøpe ut resten av familien

Publisert Sist oppdatert

Manchester United er til salgs, og i kulissene foregår det dermed åpenbart mye.

Nå har troverdige The Athletic samlet noe av informasjonen de har hørt om nåværende situasjon.

Nettstedets United-korrespondenter, med blant annet Laurie Whitwell, skriver at de har hørt at målet for United-salget er å hente inn seks-sju milliarder pund, selv om flere mener det er urealistisk.

Det understrekes i saken at United-salget ikke har noe med å blidgjøre supportere, at dette kun handler om å gi best mulig avkastning for Glazers.

The Athletic skriver også at Joel og Avram Glazer, som har vært tettest på United, forsøkte å kjøpe ut søsknene sine fra United forrige sommer.

De var da i samtaler med den amerikanske Apollo-grupperingen for å se på mulighetene for å lykkes med dette, siden et slikt utkjøp ville krevd store midler, men Apollo ble ikke med på lasset.

Kostnadene for utviklingen av Old Trafford skal ha vært én ting som fikk Glazers til å steile, siden prisen for det er vurdert til 1,2 til 1,6 milliarder pund. Hvis man kombinerer det med brødrenes mislykkede forsøk på å kjøpe ut resten av familien og den stadig økende gjelden, så spekuleres det i at det er tre helt avgjørende ting for at United nå kan få nye eiere.

Les hele saken hos The Athletic her.

MER OM ET MULIG UNITED-SALG? Les flere saker her

Powered by Labrador CMS