Ute i nye ti måneder

Skademarerittet til X-Red og ulykkesfugl Giuseppe Rossi tar ikke slutt med det første.

Publisert Sist oppdatert

I slutten av oktober røk leddbåndet for den 25 år gamle italieneren, som har vært en stor sukess i Villarreal etter han ble solgt fra Manchester United i 2007.

Det ble i starten estimert at Rossi ville måtte belage seg på et seks måneders langt skadeavbrekk, men selv om håpet om å få noen kamper helt på tampen av sesongen levde i beste velgående, var spissen svært uheldig.

Da slo han nemlig opp sin gamle skade, og fredag gjennomførte Dr Richard Steadman, mannen som blant annet har operert knærne til Owen Hargreaves, en operasjon av den gamle United-spilleren.

I starten ble det anslått at det ville bety ytterligere seks måneder på sidelinja for Rossi, men nå har prognosene blitt enda verre. Football-italia.net melder nemlig at spilleren må gjennom en ny operasjon om fire måneder, og at det kommer til å ta seks måneder etter den siste operasjonen før Rossi kan returnere til fotballbanen.

Det betyr at ulykkesfuglen, som scoret fire mål på 14 kamper for United mellom 2004 og 2006, ikke kommer til å spille fotball hele dette kalenderåret.

Powered by Labrador CMS