Rossi til Serie A

Den tidligere United-spissen har funnet seg en ny arbeidsgiver

Publisert Sist oppdatert

Når en spiller forlater Manchester United er det stor sjanse for at karrieren vil gå nedover. Man finner knapt større klubber, og de seneste årene har man eksempler som Rodrigo Possebon og Mads Timm på spillere som har stupt enda lenger ned enn hva man kan forvente.

Heldigvis finnes det også suksesshistorier, og Giuseppe Rossi er i høyeste grad én av dem. Etter å ha blitt veiet og funnet for lett i Manchester United dro han som 20-åring til Villarreal.

Vært skadet i halvannet år

På El Madrigal ble han en publikumsfavoritt og scoret pene 82 mål på 192 kamper. Så røk han korsbåndet i en kamp mot Real Madrid i oktober 2011.

Etter å ha vært ute i et halvt år slo han opp skaden igjen, noe som førte til at han måtte tilbringe ytterligere ti måneder på sidelinja. Han har gjennom perioden vært til behandling hos den velkjente amerikanske legen Richard Steadman, som også har hatt Owen Hargreaves som stamkunde.

Tapet av Rossi var en av de viktigste årsakene til at Villarreal på sjokkerende vis rykket ned fra La Liga i 2011/12.

Rossi er ventet tilbake på fotballbanen først i mars, men har nå funnet seg en ny arbeidsgiver. 25-åringen har signert for Fiorentina, og det er rapportert om en overgangssum på €9,5 millioner for spissen.

Powered by Labrador CMS