Riktig valg

Giuseppe Rossi er ikke i tvil om at han gjorde rett da han i månedsskiftet forlot United til fordel for spanske Villarreal.

Publisert Sist oppdatert

Samtidig innrømmer den amerikanskfødte italieneren at beslutningen om å dra var vanskelig. Allikevel, etter snart to uker på El Madrigal har Rossi sett nok til å kunne rettferdiggjøre den.

"Jeg har kommet til en svært ambisiøs klubb," sier han. "Det var vanskelig å forlate Manchester, men den første tiden her har overbevist meg om at valget var det riktige.

"Det store målet er nå er å returnere til Champions League hvor klubben gjorde det så bra for to år siden. Allerede nå sitter jeg med følelsen av at dette laget vil kunne hevde seg i alle turneringer – La Liga, UEFA-cupen eller Champions League."

20-åringen vet godt at han kanskje ikke har sagt farvel til Old Trafford for bestandig. Under forhandlingene med Villarreal sørget nemlig Sir Alex Ferguson for å sikre seg førsteretten til gjenkjøp dersom Villarreal på et eller annet tidspunkt skulle ønske å selge.

Akkurat den muligheten tenker imidlertid ikke Rossi på når han nå konsentrerer seg om å gjøre det best mulig for sin nye klubb.

"Jeg vet at det finnes en klausul som sier at jeg kan komme til å returnere til Manchester United, men nå tenker jeg bare på Villarreal," innrømmer den talentfulle spissen.

Powered by Labrador CMS