Kommer det en ny goalgetter?

Manchester Uniteds sårbarhet på spissposisjonen har blitt tydligere etter sommerens overganger.

Publisert Sist oppdatert

Med mesteparten av transferbudsjettet brukt opp på Nani, Anderson og Hargreaves stilles det spørsmålstegn om United er godt nok besatt på spissplassen i forhold til de øvrige lagdelene.

Både Anderson og Nani har offensive kvaliteter, men ingen av de er forventet å spille på topp ved siden av Wayne Rooney.

Naturligvis er det langt fra snakk om noen krise når man ser tilbake på sesongen som var, men Sir Alex har til gode å erstatte den notoriske måljegeren Ruud van Nistelrooy.

Louis Saha hadde en god sesong frem til han ble skadet, men om man ser på kalenderåret 2007 så noterte han seg for kun ett mål og to innhopp i Uniteds siste 18 seriekamper.

Alan Smith har heller ikke funnet tilbake til gammel form etter benbruddet, selv om han tidvis har vist hva han duger til. At det i den siste tiden har versert rykter om brudd i kontraktsforhandlingene mellom Smith og United bidrar til å helle bensin på bålet hos engelske tabloider.

Det neste spørsmålstegnet er den talentfulle Giuseppe Rossi. Etter et mislykket låneopphold i Newcastle fant han seg til rette i Parma, der han scoret 9 mål på 19 kamper for Serie A-klubben. Hans trener i Parma, Claudio Ranieri, har nå tatt over roret for Juventus og skal etter sigende være interessert i å få meg seg den unge Rossi til Stadio delle Alpi.

Hva så med vår egen Ole Gunnar Solskjær? Hans skadehistorie taler imot en fast plass på topp for United i det som tyder på å bli hans siste sesong. I beste fall kan vi håpe på nye gode innhopp som han har hatt for vane å gjøre.

Ryktene på balløya dreier seg fremdeles om Klaas-Jan Huntelaar, Dimitri Berbatov og Fernando Torres, og med ?silly season? knapt påbegynt er neppe siste ord skrevet i denne saken.

Kilde: Manchester Evening News

Powered by Labrador CMS