– Gi meg tillit

Giuseppe Rossi ber om tillit fra Sir Alex Ferguson, og avviser at han ønsker seg bort fra United. Hovedmålet er fremdeles fast plass på Old Trafford.

Publisert Sist oppdatert

Giuseppe Rossi er villig til å kjempe for en spissplass i United. Alt jeg trenger er tillit, uttaler italieneren søndag. Videre avviser Rossi ryktene om at han skulle ønske seg bort fra United.

– Alt er litt forvirrende om dagen. Hovedmålet er imidlertid det samme som tidligere – å spille meg inn på førstelaget til Manchester United, uttaler Rossi.

Etter en strålende vårsesong i Parma har spilleren blitt koblet til flere klubber i Serie A. Flest oppslag har den påståtte interessen fra Juventus fått. Rossi påstår selv at han kun har lest om dette i avisen.

– Juventus er bare snakk. Selv har jeg kun lest om "interessen" en gang eller to, sier Rossi.

Dersom SAF skulle bestemme seg for å selge spisstalentet står det flere italienske interessenter i kø. Særlig Parma skal være klare for å hente inn sin redningsmann på permanent basis.

– Jeg skal gjøre alt som står i min makt for å få Giuseppe Rossi til å bli hos oss. Jeg kommer til å kontakte United angående fremtiden hans, uttaler klubbpresident i Parma, Tommaso Ghirardi.

Kilde: BBC

Powered by Labrador CMS