– Behold Rossi

United-legenden Paddy Crerand tror og håper at Giuseppe Rossi blir værende i klubben.

Publisert Sist oppdatert

Giuseppe Rossis navn har vært i søkelyset gjentatte ganger så langt i «silly season». Klubber som Juventus og Sunderland aes til det italienske talentet. United-legenden Paddy Crerand håper imidlertid at Sir Alex Ferguson beholder Rossi i klubben.

– Jeg håper han blir. Han kom til United i en periode der klubben hadde mange spissalternativer. I tillegg var disse svært gode og erfarne. Dette har nødvendigvis hatt konsekvenser for utviklingen til spilleren. Rossi har ikke fått så mange sjanser som han kunne ønsket, uttaler Crerand.

Videre skryter Crerand av Rossis talent og evner foran motstanderens mål. Den gamle kjempen tror at også Sir Alex Ferguson anerkjenner potensialet til Rossi, og at Ferguson av den grunn neppe vil selge italieneren.

– Rossi er svært god foran mål. Helt siden jeg så han spille første gang – som liten gutt – har jeg visst at han vil nå langt. Jeg husker jeg snakket med Sir Alex om Rossi en gang. Med bakgrunn i den samtalen tror jeg at manageren har like stor tiltro til spilleren som meg. Fergie sa den gang at han ikke ville ha noen problemer med å bruke Rossi, uavhengig av hva motstanderlaget heter, avslutter Crerand.

Kilde: Manutd.com

Powered by Labrador CMS