Gjensyn med Old Trafford

Neste ukes møte mellom United og Villarreal på Old Trafford, vil bli en svært spesiell anledning for en av de gulkledde gjestene. Da returnere nemlig Giuseppe Rossi til arenaen hvor han i tre år tjente til livets brødsmuler.

Publisert Sist oppdatert

Den 21 år gamle amerikanskfødte italieneren, som kom til United fra Parma i 2004, ble til manges overraskelse – og skuffelse – solgt til Villarreal i fjor sommer. Han slo straks til på El Madrigal, og fant nettmaskene elleve ganger i løpet av 2007/08-sesongen. Dermed bidra han i stor grad til "ubåtenes" suksess, som altså førte til deltakelse i årets utgave av Champions League.

Og Rossi, som i sin kontrakt med spanjolene har en klausul som tilsier at United har førsteretten ved et eventuelt fremtidig salg, gleder seg stort til møtet med sin gamle klubb. Eneste bekymring er at han for ti dager fikk seg en smell som siden har hindret ham i å trene med sine nye lagkamerater.

"Men det er ennå noen dager igjen til kampen, så jeg har håp om å kunne ta del," sier han til EFE. "Jeg føler meg ok, og er på vei tilbake til min beste form.

"Kampen (mot Manchester United) vil bli et fantastisk møte med verdens beste klubb, og siden jeg selv har spilt der vil det bli ekstra spesielt for meg. Villarreal kan nesten ikke vente, men ettersom vi har en veldig liten tropp for øyeblikket, ville det vært til stor hjelp for laget om jeg kan spille."

Kilde: Setanta Sports

P.S. Giuseppe Rossi spilte 6+8 kamper for Uniteds førstelag, og scoret fire mål.

Powered by Labrador CMS