Elsker fortsatt United

Villarreal-spiss Giuseppe Rossi innrømmet etter tirsdagens møte med gamle lagkamerater at han fortsatt har varme følelser for klubben han forlot for snart halvannet år siden.

Publisert Sist oppdatert

"Jeg nøt det, selv om det var tøft, for vi spilte mot et virkelig kvalitetslag," sa han til MUTV etter at 0-0 hadde sikret begge klubbene avansement til 1/8-finalene.

"Det var et godt resultat, for hovedsaken for oss var å komme oss videre."

Rossi, som kom til United som 17-åring fra Parma i 2004, måtte nøye seg med 6+8 kamper på Old Trafford inntil han overraskende ble solgt til Villarreal like før sesongstarten i fjor. Han sto over høstens kamp i Manchester på grunn av skade, og vedgikk nå at det var stort å få spille mot gamleklubben.

"Ja, dette var veldig spesielt for meg. Jeg tilbrakte tre år i United og nå spiller jeg for Villarreal, hvor jeg også stortrives. Vi ligger på tredjeplass og gjør det bra i La Liga, og nå gjør vi det også bra i Champions League.

"Jeg elsker livet her i Spania. Jeg liker hele pakken; livsstilen og selvfølgelig fotballen vi spiller. Fortsatt følger jeg med på Uniteds resultater – hver eneste uke. Jeg forlot mange gode venner i Manchester, i tillegg til gode lagkamerater, og unner klubben alt godt."

Men selv om Rossi innrømmer at han fremdeles har et godt øye til sin gamle klubb, er han kun fokusert på å oppnå suksess i Europa sammen med Villarreal. Det blir imidlertid ikke så helt enkelt å få til.

"Det er tøft å spille Champions League-fotball, fordi man da står overfor noen av de vanskeligste motstanderne i verden. Vi nøyer oss derfor med å ta én kamp ad gangen for å prøve å komme oss så langt som mulig."

Powered by Labrador CMS