Rossi med da reservene vant

Giuseppe Rossi var tilbake da reservene onsdag kveld vant 2-1 over naboklubben Altrincham.

Publisert Sist oppdatert

Det var den lille italienerens første opptreden i den røde trøyen siden han i august i fjor ble sendt til Newcastle, og deretter, like over nyttår, videre til Parma på lån.

At Rossi er igjen i Manchester mens mesteparten av førstelagstroppen befinner seg i Asia, må ikke alene tolkes som at han anses som uaktuell for Sir Alex' mannskap kommende sesong. Utelatelsen fra Østen-turnéen forklares rett og slett med forsinket ferie etter deltakelsen under U21-EM tidligere i sommer.

Onsdagens møte med Conference-klubben fra Metroas endestasjon, ble ellers det som vanligvis går under betegnelsen "en typisk treningsøkt". United tok en tidlig ledelse etter frem og tilbake og mølje foran hjemmelagets mål, hvor en Altrincham-spiller i forvirringen satte ballen forbi egen keeper. Deretter doblet Sam Hewson ledelsen etter å ha blitt spilt fri av Fraizer Campbell, spissen som forrige sesong spilte i Royal Antwerp. Og flere mål ble det ikke på gjestene.

Altrincham derimot, reduserte halvtimen før slutt, og vi kan godt forestille oss at målscoreren, Rod Thornley, var fornøyd med seg selv da langskuddet suste inn forbi United-keeper Ron-Robert Zieler. Thornley er til daglig ansatt i massørstaben på Old Trafford; og tar vi ikke helt feil, vil han nok heretter benytte enhver anledning til å minne sine arbeidskollegaer om "mirakelet på Moss Lane".

Powered by Labrador CMS