– Viser at United er en familie

Giuseppe Rossi er takknemlig for at han får trene med United.

Publisert Sist oppdatert

Vi hadde ikke ventet oss å se Giuseppe Rossi tilbake på Carrington, men den siste uka har han vært tilbake.

Rossi har i årevis vært plaget av alvorlige kneskader, og i mai testet han positivt for et forbudt stoff en blant annet finner i øyedråper, men i oktober ble det klart at italieneren slapp unna en dopingdom.

Han har ikke funnet seg en ny klubb etter det, og treningsoppholdet i United er for å hjelpe ham å finne seg en ny klubb – en gest fra United som Rossi setter stor pris på.

– Dette viser bare i hvor stor grad United er en familie. De har alltid tatt vare på spillerne sine, fastslår Rossi i et intervju med Press Association (her gjengitt av Manchester Evening News).

– Det er et skikkelig privilegium å få denne muligheten. Det føles veldig godt.

– Det er herlig å spille med disse eksepsjonelle spillerne, sier Rossi, og forklarer videre at det å trene med spillere av denne kvaliteten hjelper ham å holde seg spilleklar.

MÅLSNIK: Giuseppe Rossi feirer mål mot Burton i januar 2006.

Imponert av Fergusons hukommelse

For noen dager siden hadde Giuseppe Rossi frokost med Sir Alex Ferguson – mannen han omtaler som den beste manageren som har levd –

– Vi snakket og snakket, og han husker fortsatt overgangssummen min fra da jeg gikk til Villarreal. Bare tenk på det: Det var elleve år siden, og i løpet av de elleve årene har det vært hundrevis av overgangssummer, og han husker fortsatt min overgangssum.

– Det er herlig å se ham i godt humør, og det er fint bare det å se ham her ved fotballbanen.

– En må bare ta av seg hatten

Giuseppe Rossi er den eneste som både har spilt sammen med Solskjær i Manchester United, og også har blitt trent av ham.

– Det er ikke noen enkel oppgave å komme til Manchester United, for å ta over under en så kritisk del av sesongen, og han har gjort det helt utrolig.

– Han har fått tilbake «the Manchester United way», og han har brakt tilbake den roen som dette miljøet kanskje trenger.

– En må bare ta av seg hatten for ham og hans trenerapparat.

FIN GJENG: Solskjær og trenerteamet (minus Mark Dempsey).

Les mer fra intervjuet her, eller les hans intervju med MUTV her.

Powered by Labrador CMS