Rykter på en søndag

Januar nærmer seg og de engelske avisene fylles opp med overgangsrykter. Denne helgen hevdes det at United langt på vei har sikret seg to serbiske unggutter, det spekuleres i om Giuseppe Rossi er på vei tilbake og praten rundt Karim Benzema sin fremtid fortsetter.

Publisert Sist oppdatert

Flere av de engelske tabloidene var denne søndagen ute med ryktet om at Giuseppe Rossi er på vei tilbake til Old Trafford. Som mange kanskje husker sikret Ferguson seg en opsjon på å kjøpe italieneren tilbake skulle det bli aktuelt da han ble solgt til Villareal i 2007. Sky Sports siterer i forkant av Uniteds Champions League-møte med spanjolene Ferguson på at han fortsatt holder et øye med den lille spissen.

"Han er en god spiller, veldig god faktisk. Det var i det hele tatt vanskelig å la han gå til Villareal," sa Ferguson.

"Men, når de tilbød pengene de gjorde og inkluderte en klausul om opsjon på tilbakekjøp ble det mer aktuelt. Vi vurderer fortsatt å kjøpe han tilbake, vi holder mulighetene våre åpne."

News of the World spekulerer videre i om et tilbakekjøp av Rossi vil føre til at United ikke gjør avtalen med Carlos Tevez permanent. Argentineren var tydelig misfornøyd med å bli byttet ut mot Aston Villa på lørdag, og det spørs om Ferguson kan klare å holde alle sine stjernespisser fornøyde i lengden…

Serbisk invasjon?

Nemanja Vidic kan vise seg å få selskap av to nye landsmenn på Old Trafford i januar. 21 år gamle Zoran Tosic og 17 år gamle Adam Ljajic fra Partizan Beograd skal så å si være klare for United hevder blant andre The Daily Mail. Zoran Tosic er en venstrebeint ving, men sies å kunne operere på begge flankene. Adam Ljajic har fått tilnavnet den nye Kaka og har vært på prøvespill på Old Trafford tidligere.

Det spekuleres i en pris på £9 millioner for begge to, hvorav £7 millioner av de skal være for Tosic. The Mirror går så langt som å si at det eneste som gjenstår er å få arbeidstillatelse for de to serberne.

Du kan her selv bedømme hva guttene er gode for.

United.no understreker at Manchester United FC ikke har bekreftet overgangene.

Benzema – igjen

Diskusjonen rundt Karim Benzema sin fremtid vil ingen ende ta. Denne søndagen hevder Setanta Sports at Ferguson for tiden diskuterer en overgang med Lyon. Benzema sin agent hadde følgende å si om saken:

"Jeg vet at Lyons ledelse har vært i kontakt med Barcelona, Real Madrid og Manchester United og at alle de store klubbene er interessert i å kjøpe han før neste sesong."

Lyon har avslått bud på superspissen sin før med den begrunnelse at de vil vinne Champions League først. Hvor lenge de klarer å holde på Benzema gjenstår å se.

Powered by Labrador CMS