-Masse respekt for United

Van Bronckhorst tror torsdagens oppgjør blir tøffere enn da Feyenoord slo United sist.

Publisert Sist oppdatert

Mens José Mourinho har opplevd mye frustrasjon og sjansesløseri denne sesongen, har det meste stemt for Feyenoord-sjef Giovanni van Bronckhorst.

Rotterdam-klubben topper Æresdivisjonen, og ligger foreløpig godt an til avansement i Europa League.

Først venter imidlertid en tøff utfordring på Old Trafford.

– Jeg har masse respekt for treneren deres, for laget. Alt vi ønsker oss er et resultat. Vi viste det i den første kampen, men det blir en annen tilnærming nå. De vil også angripe kampen annerledes.

– Jeg mener dette United-laget er i stand til å konkurrere om troféer allerede i år. Det er mange lag som kan vinne Premier League, derfor er den turneringen så fantastisk, sier han.

Hooligans har reist til Manchester

feyenoord-fans
HØYLYTTE: Feyenoord-fansen er ikke av den rolige typen, og flere har vært i klinsj med politi og andre fans tidligere. Mange har nå reist til Manchester.

Ifølge Daily Mail har det vært en del trøbbel i forbindelse med tilreisende Feyenoord-fans i forkant av kampen.

4000 bortefans skal ha fått tak i hjemmebilletter, som United senere har kansellert. Ytterligere tusenvis av fans har imidlertid sikret seg billetter i borteseksjonen, og blant dem er det visstnok 200 kjente bråkmakere.

– Det kommer alltid mange bortefans når vi spiller, men vi håper ikke det blir fokus. Forhåpentligvis vil folk konsentrere seg om kampen. Jeg håper det er det avisene skriver om, og ikke noe annet, sier van Bronckhorst.

Mourinho vil gi suksess

josear

– Det er alltid vanskelig å gå til et nytt lag, men han har hatt suksess overalt og vil gi suksess til United. For oss er det stort å komme hit, jeg har spilt her et par ganger og vet at atmosfæren blir fantastisk, sier Feyenoord-sjefen.

Kampen har avspark klokken 21.00 torsdag kveld, og vi følger selvfølgelig kampen live her på United.no.

Powered by Labrador CMS