geyse060423

Bekreftet: Brasiliansk stjerne klar for United

Manchester United bekrefter at Geyse Da Silva Ferreira har skrevet under for klubben.

Publisert Sist oppdatert

Onsdag meldte flere medier, deriblant united.no, at Geyse ville bli United-spiller og fredag kom bekreftelsen fra klubben.

Den målfarlige 25-åringen kommer fra Barcelona der hun var med på å vinne ligaen og Champions League sist sesong. 

Kvinnelagets manager Marc Skinner er strålende fornøyd med signeringen av Geyse Da Silva Ferreira, bedre kjent som bare Geyse.

geyse290723o
STOR SUKSESS: Geyse Da Silva Ferreira vant både ligaen, den spanske supercupen og Champions League med Barcelona sist sesong. Nå er hun klar for Manchester United.

– Geyse er en spiller som har vunnet de største troféene. Hun har vunnet både nasjonale og internasjonale troféer og tilfører oss vinnermentalitet før en travel og viktig sesong, sier Skinner til Manutd.com.

Hovedpersonen selv er svært glad for å bli United-spiller. 

– Jeg er veldig lykkelig over å være her. Å skrive under for United har vært en veldig spesiell dag for meg og familien og jeg er takknemlig for denne muligheten og takker alle som har gjort det mulig for meg å komme hit, sier Geyse til Uniteds hjemmeside.

Manchester United v Manchester City - Barclays Women's Super League
TILFREDS: Kvinnelagets manager Marc Skinner er veldig glad for å ha Geyse på plass.

Tidligere i sommer mistet United blant andre de to profilene Ona Batlle til Barcelona og Alessia Russo til Arsenal og har kun hentet 18 år gamle Evie Rabjohn og Gemma Evans fra Reading.

Uniteds kvinnelag skal ut i Champions League for første gang den kommende sesongen og det vil overraske stort om kjøpet av Geyse blir det siste før serien sparkes i gang om halvannen måned. 

Powered by Labrador CMS