kerolingeysevar2023

– United-interesse for brasiliansk duo

Publisert Sist oppdatert

Alessia Russo forlater Manchester United denne sommeren, og må erstattes med kvalitet før klubbens første Champions League-sesong.

United har blitt koblet til noen spillere allerede, og mandag dukket det opp et nytt navn i ryktene: Geyse.

Kathryn Batte skrev nemlig i Daily Mail at Barcelonas Geyse er et av Uniteds hovedmål denne sommeren.

Hun er under kontrakt frem til neste sommer, så i så fall må United og Barcelona bli enige om en pris for den 25 år gamle brasilianske landslagsspilleren.

Geyse hadde ni målpoeng (fire mål og fem målgivende pasninger) på ti kamper på Barcelonas vei mot Champions League-tittelen forrige sesong.

LES OGSÅ: Slik er situasjonen i troppen nå – og disse spillerne kobles til United

geyse060423
ØNSKET AV UNITED: Geyse.

En annen troverdig journalist, Rich Laverty, støtter opp om påstanden om Uniteds interesse for Geyse.

Han gir uttrykk for at Geyse kan bli dyr for United, og at Barcelona er uvillige til å selge, men at spilleren selv ønsker mer spilletid.

Laverty legger til at United også ønsker å signere Kerolin, som er lagkamerat med Geyse på det brasilianske landslaget.

Vi omtalte også Kerolin-interessen her på united.no i vår gjennomgang av status i de ulike lagdelene hos kvinnelaget. Vi skrev der følgende om 23-åringen:

«United kobles til North Carolina Courage-spiss Kerolin, som er toppscorer i den amerikanske ligaen. Vi ble først oppmerksomme på ryktene gjennom ESPN Brazil, som den gang også nevnte Lyon, Barcelona og Chelsea som andre interesserte klubber. Kerolin skal være lysten på spill i England, og akkurat nå er nok behovet definitivt størst i United, men det med «akkurat nå» kan bli et problem siden spilleren selv visstnok helst vil fullføre sesongen, og i så fall kan hun ikke spille for United før i januar.»

kerolin060423
ØNSKET AV UNITED: Kerolin.
Powered by Labrador CMS