geyse290723o

– Brasiliansk stjernespiller klar for United

Var på Old Trafford på mandag.

Publisert Sist oppdatert

Arsenal har hentet Alessia Russo, og United er på jakt etter offensive forsterkninger, men foreløpig har det ikke blitt bekreftet noen offensive signeringer for United-kvinnene.

Mangelen på bekreftelser betyr uansett ikke at det ikke skjer ting, og de siste dagene har spekulasjonene mest av alt handlet om to brasilianske landslagsspillere som har blitt koblet til United en stund nå.

I helga meldte journalisten Graham Falk at United nærmet seg enighet med North Carolina Courage om en overgangssum for 23 år gamle Kerolin, men nå er det mest landslagsvenninne Geyse det handler om.

Flere journalister skriver nemlig nå at Geyse blir Manchester United-spiller – medisinsk test skal være gjennomført, og hun skal ha signert kontrakten. 25-åringen ble fotografert på Old Trafford i forbindelse med herrenes serieåpning mot Wolves.

Geyse hadde ni målpoeng (fire mål og fem målgivende pasninger) på ti kamper på Barcelonas vei mot Champions League-tittelen forrige sesong.

United har allerede en brasilianer i klubben, nemlig Ivana Fuso som er tilbake etter et låneopphold i Bayer Leverkusen. Hun kan nå altså få selskap fra en eller kanskje to brasilianere.

 

Powered by Labrador CMS